Meniu sus

Poveste despre pielea mea și iarna. Loțiunea Intense Repair pentru pielea foarte uscată de la Neutrogena

Publicat în data de: | 0 comentarii

Soțul meu glumește mai tot timpul pe seama cantităților de produse pe care le folosesc pentru îngrijirea corpului, îndeosebi loțiuni și balsamuri. În opinia lui, pentru mine ar trebui să existe ambalaje noi, în genul găleților :) Dar ce pot face dacă în fiecare iarnă pielea mea este extrem de uscată și cu senzația de mâncărime?

În această iarnă, am încercat mai multe produse, inclusiv dermocosmetice de la farmacie dedicate persoanelor cu pielea atopică. Dar, soluția s-a dovedit a fi un produs la care nu mă așteptam, loțiunea Intense Repair de la Neutrogena.

Loțiunea pentru corp Intense Repair de la Neutrogena Loțiunea pentru corp Intense Repair de la Neutrogena

Am cumpărat-o în mod accidental, nu o aveam pe listă, dar în timpul unor reduceri de după Crăciun, am găsit-o la un preț foarte bun împreună cu o cremă pentru mâini și un balsam de buze.

Loțiunea este dedicată persoanelor cu pielea foarte uscată, iritată și cu tendință de mâncărime. Producătorul promite că ne vom simți mai bine de la prima utilizare. Produsul ar trebui să hidrateze pielea și să-i îmbunătățească starea.

Ca și celelalte produse de la Neutrogena, loțiunea este conținută într-o sticlă din plastic cu pompă. Are culoarea albă, consistența cremoasă și miros delicat, dificil de asociat cu ceva anume. Persistă pentru o perioadă ceva mai lungă.

O putem aplica foarte ușor pe piele și este repede absorbită, lăsând o peliculă protectoare dar care nu este uleioasă.

Ingredientele loțiunii Intense Repair de la Neutrogena Ingredientele loțiunii Intense Repair de la Neutrogena

Ca și loțiunea Deep Moisture Sensitive, pe care am folosit-o vara trecută, nici aceasta nu m-a dezamăgit. Așa cum producătorul promite, imediat după aplicare am simțit cum pielea mea este calmată. A rămas bine hidratată, pentru circa 14 ore. Zona genunchilor și a coatelor a devenit mai moale iar pe perioada nopții au dispărut problemele cu senzația de mâncărime.

Ca un bonus, loțiunea mi-a calmat și iritațiile de după epilare.

Cred că vă imaginați că produsul nu mi-a provocat vreo iritație sau reacție adversă.

Plusuri:

  • efectele pe piele
  • hidratare de lungă durată
  • repede absorbită
  • consistența
  • ambalaj practic cu pompă

Nu i-am găsit vreun minus. Pentru persoanele interesate, loțiunea poate fi cumpărată de aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x