Meniu sus

Din nou antiperspirant Sanex și iarăși protecție foarte bună

Publicat în data de: | 0 comentarii

Antiperspirantele Sanex sunt favoritele mele și de câte ori am ocazia să le cumpăr o și fac. Din păcate, foarte rar se găsesc la reduceri :(

Până acum, am încercat mai multe versiuni, și, sinceră să fiu, în afară de miros nu găsesc vreo altă deosebire, toate au rezultate foarte bune.

Antiperspirant Sanex Dermo 7 in 1 Protection Antiperspirant Sanex Dermo 7 in 1 Protection

Versiunea din acest articol, Dermo 7 in 1 Protection, ar trebui să protejeze pielea timp de 48 de ore împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute, să protejeze hainele, să lase un sentiment de prospețime, să nu schimbe ph-ul natural al pielii și să nu provoace iritații.

Antiperspirantul Sanex 7 in 1 este bazat pe clorhidrat de aluminiu și nu conține alcool.

Recipientul este dintr-un plastic foarte ușor și mulțumită faptului că, în poziția normală, are bila în partea de jos, îl putem folosi oricând. Mărimea bilei este iarăși un plus, din două mișcări aceasta acoperind toată aria subbrațului.

Mirosul este plăcut, se simt ceva note florale. După folosire, antiperspirantul este repede absorbit, așa că ne putem repede îmbrăca, și așa cum ne este promis, este delicat cu îmbrăcămintea noastră.

Am fost protejată foarte bine împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute. L-am folosit și atunci când am stat acasă dar și atunci când, într-o geacă groasă de iarnă, mă deplasam prin oraș. Nu mi s-a întâmplat să simt vreun miros ciudat sau să îmi rămână urme pe haine.

Plusuri:

  • protejează foarte bine împotriva transpirației și a efectelor acesteia
  • delicat cu pielea și hainele
  • miros plăcut
  • recipient practic

Nu i-am găsit vreun minus. Prețul este în jur de 15 lei / 50 ml.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x