Meniu sus

Îngrijirea mâinilor uscate cu crema Neutrogena Norwegian Formula Unscented (fără miros)

Publicat în data de: | 0 comentarii

După experiența plăcută cu crema pentru mâini cu argilă albă și crini de mare de la Cattier, cea de la Neutrogena a avut o sarcină dificilă: cum să câștigi împotriva unui produs aproape perfect?

De loțiunea pentru corp de la Neutrogena am fost plăcut impresionată, așa că am sperat ca și această cremă să fie măcar aproape de cea de la Cattier.

Crema de mâini Neutrogena fără miros Crema de mâini Neutrogena fără miros

Produsul este dedicat persoanelor ale căror piele este crăpată și uscată. Mulțumită glicerinei, crema ar trebui să calmeze rapid pielea iritată. Producătorul menționează faptul că aceasta are o formulă concentrată, adică este nevoie de o cantitate mică pentru a acoperi o suprafață mare. Astfel, un tub de 50 de ml ar trebui să ajungă pentru cel puțin 200 utilizări.

Ingredientele cremei de mâini Neutrogena Norwegian Formula Ingredientele cremei de mâini Neutrogena Norwegian Formula

Crema este conținută într-un tub din plastic, din păcate acesta nu oferă posibilitatea verificării cantității rămase. Așa cum este specificat, nu are vreun miros.

Cel mai mare minus al acestui produs a fost consistența, care în combinație cu culoarea specifică, mi-a adus aminte de lipici. Ar fi fost bine dacă ar fi rămas doar o impresie, din păcate, pe piele, crema se comportă tot ca un lipici. Este greu de aplicat iar după aceea palmele rămân lipicioase. După câteva minute, este absorbită, dar până la acel moment am avut impresia că am lipit ceva și am uitat ca să mă spăl pe mâini.

Consistența cremei de mâini Neutrogena Norwegian Formula Consistența cremei de mâini Neutrogena Norwegian Formula

Nici formula concentrată nu m-a convins. Atunci când am folosit o cantitate mică de produs, am avut impresia că pielea mea nu este acoperită în întregime, iar atunci când am folosit o cantitate mai mare, pe piele au rămas urme albe iar crema nu a fost absorbită.

Îmi aduc aminte că, cu ceva vreme în urmă, la tv era o reclamă unde o femeie ajunsă acasă și-a dat seama că, din cauza zăpezii, nu poate intra în casă. Așa că a început să înlăture zăpadă cu mâinile goale, fără mănuși. Când într-un final a reușit să intre în casă, imediat a folosit crema de la Neutrogena, aceasta calmând și hidratând pielea. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu a trebuit să fac și eu așa ceva, deși anul acesta nici nu am avut ocazia să văd prea des zăpada, dar pielea mea, zi de zi, intră în contact cu diverși factori, precum detergenții puternici.

Aplicată imediat după spălarea vaselor, crema a lăsat pielea hidratată, moale și catifelată. Pentru o perioadă de timp după aplicare nu am fost nevoită să o folosesc, mâinile fiind într-o condiție bună. Ceea ce nu am observat a fost efectul de calmare a pielii. S-a întâmplat ca, atunci când am folosit un detergent cu clor fără a purta mănuși, pielea să se înroșească, iar aplicare cremei nu a avut vreun efect pozitiv, chiar mi s-a părut că roșeața a devenit mai accentuată.

Pe tot parcursul utilizării acestei creme, nu am avut vreo reacție adversă.

Plusuri:

  • hidratare bună
  • lasă pielea catifelată și moale
  • fără miros

Minusuri:

  • lasă o peliculă lipicioasă
  • nu calmează pielea

Pentru persoanele interesate în a o folosi, crema poate fi cumpărată de aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x