Meniu sus

Natural și delicat. Gelul pentru igiena intimă Gynea de la Cattier

Publicat în data de: | 0 comentarii

Până acum am încercat mai multe produse pentru igiena intimă și am învățat un lucru: câteodată e mai bine să plătești mai mult pentru ceva de calitate decât să plătești după, pentru a trata problemele apărute.

Pentru a-mi atrage atenția, un gel pentru igiena intimă ar trebui să nu conțină detergenți puternici, să aibă pH neutru sau și mai bine acid, să nu conțină extract din mușețel, pentru că pielea mea se irită de la acesta.

Gel pentru igiena intimă Gynea de la Cattier Gel pentru igiena intimă Gynea de la Cattier

Gelul pentru igiena intimă Gynea de la Cattier a îndeplinit toate aceste cerințe așa că m-am decis să-l încerc. Acest gel este o emulsie blândă care nu conține săpun. pH-ul este neutru (în jur de 5.5).

Lista de ingrediente conține extract din gălbenele, glicerină, hidrolat din albăstrea și ulei din mușcată. Mulțumită acestora, gelul ar trebui să curețe și să calmeze, oferind în același timp protecție împotriva infecțiilor și iritațiilor.

Ingredientele gelului pentru igiena intimă Gynea de la Cattier Ingredientele gelului pentru igiena intimă Gynea de la Cattier

Ca și majoritatea produselor de la Cattier, nici acesta nu conține parafină, PEG, siliconi, coloranți artificiali, parabeni și conservanți. Produsul poate fi folosit și pe perioada sarcinii.

Gelul este disponibil în două versiuni, una de 200 și una de 500 ml, eu am folosit-o pe cea mai mică.

Sticla reprezintă cel mai mare minus al acestui produs. Din cauza găurii mai mari și a consistenței, cantitatea folosită a fost mai mare decât cea necesară.

Orificiul sticlei Orificiul sticlei

Mirosul este unul plăcut, delicat iar culoarea asemănătoare cu ceaiul negru. În momentul utilizării, gelul face o spumă delicată.

Are foarte bine grijă de zona intimă, fiind foarte delicat. Anumite produse similare, mai ales cele naturale, nu îți lasă sentimentul de reîmprospătare, dar după folosirea acestuia, m-am simțit curată și reîmprospătată.

Pe perioada menstruației, gelul a fost iarăși bun, utilizat de câteva ori pe zi, nu mi-a provocat iriații și nici nu a uscat zona.

Plusuri:

  • ingredientele
  • pH neutru
  • proprietăți bune de curățare
  • delicat cu pielea
  • nu mi-a provocat iritații
  • miros plăcut

Minusuri:

  • consistența lichidă + sticla cu gaură mare = produs terminat repede

Pentru persoanele interesate, gelul poate fi cumpărat de aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x