Meniu sus

O nouă întâlnire cu Green Pharmacy. Șamponul pentru păr normal și gras cu extract de gălbenele

Publicat în data de: | 0 comentarii

Până acum, am folosit alte două șampoane de la Green Pharmacy: cel împotriva mătreții cu zinc și gudron de mesteacăn și cel pentru scalp uleios si vârfuri uscate cu extract de ginseng.

Chiar dacă primul are un miros specific, l-am tot cumpărat, utilizând câteva sticle. A avut efecte bune împotriva mătreții, fiind blând cu scalpul. Cel de-al doilea, nu m-a impresionat, nu a curățat bine și a lăsat scalpul uscat.

Șamponul pentru păr normal și gras cu extract de gălbenele de la Green Pharmacy Șamponul pentru păr normal și gras cu extract de gălbenele de la Green Pharmacy

Pentru că, în general, am o impresie bună despre produsele Green Pharmacy, m-am decis să încerc un alt șampon de la ei, cel cu extract de gălbenele, dedicat persoanelor cu părul normal și gras.

Cel care l-a folosit mai des a fost soțul meu, dar de câteva ori s-a întâmplat ca și eu să îl utilizez.

Șamponul conține extract de gălbenele, care ar trebui să îmbunătățească condiția scalpului și a părului, să prevină apariția mătreții și pierderea părului. Nu conține parabeni, coloranți, SLS/SLES. Mai jos puteți citi lista întreagă de ingrediente.

Aqua, Sodium Myreth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Cocamide DEA, Sodium Chloride, PEG-12 Dimethicone, Polyquaternium-10, Panthenol, Calendula Officinalis Flower Extract, Citric Acid, Parfum, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Linalool.

Șamponul este ambalat într-un recipient din plastic de culoare închisă. Nu are culoare, consistența este similară unui gel iar mirosul este plăcut dar nu persistă. Face multă spumă.

Nici soțul și nici eu nu am fost impresionați de acest produs. A fost mai degrabă ceva neutru. A curățat bine dar nu a influențat în vreun mod apariția mătreții sau prospețimea părului. În același timp, nu a iritat și nici nu a uscat scalpul. În cazul meu, după utilizare, a trebuit să folosesc un balsam, având probleme cu periajul.

Plusuri:

  • face multă spumă
  • miros plăcut

Minusuri:

  • părul și-a pierdut din prospețime în același ritm

Având în vedere efectele acestuia, am rămas un pic indecisă, neștiind dacă în viitor îl voi mai cumpăra. Rezultatele au fost bune, dar nu atât de bune pe cât ne este promis.

Pentru persoanele interesate șamponul poate fi cumpărat de aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x