Meniu sus

Ceva nou printre cosmeticele mele. Crema de mâini cu trandafir sălbatic de la Lavera

Publicat în data de: | 0 comentarii

Lavera este o companie germană cunoscută pentru producția de cosmetice pentru îngrijirea părului, tenului, corpului și pentru machiaj. Chiar dacă de multe ori le-am văzut, din cauza prețului, nu am avut ocazia să le folosesc.

După Crăciun, când multe magazine au avut reduceri, am avut ocazia de a cumpăra două creme de la Lavera la prețul uneia.

Crema de mâini cu extract de trandafiri Lavera Crema de mâini cu extract de trandafiri Lavera

În acest articol voi vorbi despre prima cremă folosită, cea cu extract de trandafir sălbatic, pentru mâini uscate și crăpate.

Ingredientele cremei, pe lângă extractul de măceșe (trandafir sălbatic), conțin și ulei de jojoba, apă din frunze de mirt, ulei din semințe de floarea soarelui, vitamina E și vitamina C. Nu conține parafină, parabeni, organisme modificate genetic, coloranți sintetici, parfum sintetic și conservanți sintetici. Poate fi folosită și de către vegani, neavând vreun ingredient de origine animală.

Ingredientele cremei de mâini Lavera Ingredientele cremei de mâini Lavera

Produsul ar trebui să hidrateze pielea și să o protejeze împotriva factorilor externi precum vânt sau frig.

Crema vine ambalată într-un tub dintr-un plastic moale, flexibil. Are culoarea albă, consistența ușoară și miros plăcut de trandafiri. Acesta persistă pentru o perioadă scurtă.

Oricine a utilizat cel puțin o dată un cosmetic natural din Germania știe că unul dintre primele ingrediente este alcoolul. De aceea, direct după prima utilizare, primele note pe care le simțim sunt acelea de alcool și parfum.  Același lucru s-a întâmplat și în cazul cremei de la Lavera. Nu vă imaginați că mirosul este similar unui amestec de spirt Mona și parfum, nu, deloc așa, doar că pentru o secundă se poate simți alcoolul.

Crema e repede absorbită de piele, lăsând pe mâini un strat delicat mătăsos, deloc uleios. Fără probleme, după utilizare, putem atinge orice obiect fără teama că vom lăsa urme.

Consistența cremei de mâini Lavera Consistența cremei de mâini Lavera

Chiar dacă afară vremea nu mai este atât de rea, asta nu înseamnă că sarcina cremei a devenit mai ușoară. Zi de zi mâinile mele intră în contact cu diverși detergenți sau chiar și cu clor, atunci când fac curățenie la baie. Rezultatele utilizării acesteia au fost foarte bune, crema reușind să calmeze și să hidrateze pielea. Totodată, mâinile au devenit moi și catifelate.

Din păcate, după o nouă spălare pe mâini, starea acestora revenea la cea de dinaintea folosirii cremei. În mare, starea generală a mâinilor nu a fost îmbunătățită, rezultatele pozitive fiind doar temporare.

Crema nu mi-a provocat iritații sau reacții adverse.

Plusuri:

  • lista de ingrediente
  • proprietățile de calmare a pielii
  • consistența
  • mirosul plăcut
  • repede absorbită

Minusuri:

  • efectele nu au fost de lungă durată
  • prea slabă pentru persoanele cu mâini crăpate

În acest moment o folosesc pe ce-a de-a doua cremă de la Lavera și îmi place mai mult, încă nu vă spun care e, în curând voi scrie și despre aceasta.

După cum am menționat, eu am cumpărat-o la reducere, prețul ei normal fiind un pic mai mare, în jur de 17 lei / 50 ml.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x