Meniu sus

Albirea dinților în mod natural fără fluor și sulfați cu pasta de dinți Eridene de la Cattier

Publicat în data de: | 0 comentarii

De când cu ultima aventură nefericită cu pasta de dinți Dontodent de la dM, pun o mai mare atenție în alegerea acesteia.

Pasta de dinți Eridene mi-a atras privirea prin lista bună de ingrediente și prin faptul că este produsă de Cattier, despre care am numai cuvinte de laudă.

Pasta de dinți Eridene cu efect de albire de la Cattier Pasta de dinți Eridene cu efect de albire de la Cattier

Eridene este prima pastă de dinți folosită care conține enzime din papaya și ananas. În ananas este prezentă bromelaina iar în papaya papaina. Până acum le-am găsit doar în exfoliantele enzimatice, dar după cum aveam să descoper, utilizate în pastele de dinți ajută împotriva decolorării și formării plăcii dentare.

Pasta nu conține fluor, sulfați, parafină, PEG, siliconi, coloranți artificiali, parabeni, conservanți și peroxid de hidrogen. Ultima substanță este unul dintre cele mai întâlnite ingrediente din pastele pentru albirea dinților. Poate ajuta împotriva decolorării dar poate fi nocivă smalțului. De aceea dentiștii nu recomandă utilizarea zilnică a acestor tipuri de paste.

Ingredientele pastei de dinți Eridene de la Cattier Ingredientele pastei de dinți Eridene de la Cattier

Eridene ar trebui să ne albească dinții fără efecte negative asupra smalțului și să ajute la eliminarea tartrului și a plăcii dentare.

Pasta este ambalată într-un tub clasic din plastic. Consistența este cremoasă, mirosul plăcut și delicat de mentă iar culoarea o combinație de gri cu verde. Persoanele care sunt obișnuite cu pastele de dinți care fac o grămadă de spumă pot fi dezamăgite, aceasta face foarte puțină, aproape deloc.

Tubul de pastă de dinți Tubul de pastă de dinți

Pe lângă mine, un alt utilizator al acesteia a fost și soțul meu. Chiar dacă aveam așteptări diferite de la ea, pot spune că amândoi am fost mulțumiți. Să o luăm cu începutul.

Principala mea problemă este placa dentară, nefiind de mirare că ceea ce îmi doresc eu de la o pastă de dinți este înlăturarea plăcii și prevenirea apariției. Soțul, se așteaptă la o pastă de dinți care să fie delicată.

Eridene a funcționat foarte bine împotriva problemei mele, înlăturând placa și prevenind timp de câteva ore (în jur de 7) apariția acesteia. Singura problemă a fost că nu am putut să mă obișnuiesc a mă spăla fără spumă, așa că prima dată foloseam o altă pastă de dinți după care Eridene. Soțul meu a folosit numai pasta de la Cattier. I-a plăcut mult, pasta fiind delicată.

La începutul lunii Decembrie 2016, ambii am fost pentru detartraj la dentist. Mulțumită pastei Eridene, dinții noștri încă se află într-o stare bună, chiar dacă zilnic bem ceai negru și din când în când consumăm curry.

Plusuri:

  • lista de ingrediente
  • protejează împotriva decolorării
  • înlătură placa dentară
  • delicată
  • reîmprospătează respirația

Minusuri:

  • nu face spumă

Dacă vrei să o încerci, o poți cumpăra de aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x