Meniu sus

Noutăți de la Ziaja. Păreri despre pasta de dinți remineralizantă Mintperfekt Activ

Publicat în data de: | 0 comentarii

Seria de paste de dinți Mintperfekt Activ a apărut în oferta celor de la Ziaja nu cu mult timp în urmă. Am folosit deja versiunea împotriva cariilor, despre ea am scris aici. Pentru că am fost mulțumită am cumpărat o alta, de data aceasta am ales pasta remineralizantă.

Pasta de dinți remineralizantă Mintperfekt Activ Pasta de dinți remineralizantă Mintperfekt Activ

Utilizată zilnic, mulțumită prezenței fluorurei de sodiu, ar trebui să ajute la regenerarea smalțului. Totodată, pasta ar trebui să protejeze împotriva apariției cariilor sau a plăcii dentare și să lase respirația proaspătă.

Este conținută într-un tub clasic din plastic. Mulțumită capacului cu diametrul mare o putem ține în poziție verticală. Are culoarea albă, consistența cremoasă și miros delicat de mentă. Pentru a face spumă este nevoie de o cantitate mică.

Ingredientele pastei de dinți Mintperfekt Activ Ingredientele pastei de dinți Mintperfekt Activ

Pasta curăță bine dinții și reîmprospătează respirația. Protejează împotriva plăcii dentare pentru circa 6 - 7 ore.

De când am avut detartrajul din luna decembrie, culoarea dinților mei se păstrează însă bănuiesc că marele merit este al pastei de dinți Eridene de la Cattier.

Nu mi-a provocat iritații dar, soțul meu care nu este pretențios, mi-a menționat o senzație delicată de arsură. A recunoscut că aceeași senzație a apărut și în cazul altor paste de dinți, dar nu și în cazul versiunii anti carii de la Ziaja.

Plusuri:

  • curăță bine
  • protejează împotriva apariția plăcii pentru 6 - 7 ore
  • lasă respirația proaspătă
  • tub practic

Minusuri:

  • pentru persoanele mai sensibile, pasta poate provoca senzația de arsură

Deocamdată am luat o pauză de la pastele de dinți de la Ziaja dar, în cazul în care voi reveni, cu siguranță voi alege versiunea anticarii. Pentru persoanele interesate, o puteți cumpăra de aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x