Meniu sus

Impresiile mele despre șamponul redensificator Dercos Neogenic de la Vichy

Publicat în data de: | 0 comentarii

Iarna asta de scalpul meu au avut grijă două șampoane de la Vichy. Despre primul, șamponul antimătreață Dercos pentru păr normal și gras, am scris deja acum câteva săptămâni. În acest articol voi vorbi despre cel de-al doilea.

Chiar dacă din cauza problemelor mele cu scalpul îmi place să folosesc șampoane împotriva pierderii părului, în acest caz am cumpărat șamponul întâmplător. De vină au fost reducerea pe care am găsit-o și promisiunile producătorului.

Șampon redensificator Dercos Neogenic de la Vichy Șampon redensificator Dercos Neogenic de la Vichy

Șamponul Dercos Neogenic este dedicat persoanelor cu părul subțire, rar și lipsit de volum. Mulțumită prezenței moleculei brevetate Stemoxidina, care stimulează creșterea părului, șamponul ar trebui să îmbunătățească densitatea părului, să îi dea volum și să-l întărească. Totodată, părul rămâne catifelat, strălucitor și ușor de coafat. Șamponul poate fi utilizat și de bărbați și de femei.

Cu siguranță ingredientul cel mai controversat al acestuia este alcoolul denaturat. Producătorul l-a adăugat cu un scop precis: ca și purtător de substanțe active. Din această cauză, persoanele cu scalpul foarte sensibil ar trebui să acorde o mai mare atenție acestuia pe perioada utilizării.

Ingredientele șamponului redensificator Dercos Neogenic de la Vichy Ingredientele șamponului redensificator Dercos Neogenic de la Vichy

Șamponul este ambalat într-o sticlă din plastic și, spre deosebire de celălalt, fără vreo problemă cu capacul. Este transparent, are consistența similară unui gel și mirosul plăcut. Pentru a face spumă este nevoie să folosim o cantitate mică.

Trebuie să menționez că nu am avut mari așteptări de la acesta. Mi-am dorit doar să curețe bine și să reducă din căderea părului. Șamponul mi-a îndeplinit ambele dorințe.

Mulțumită lui, scalpul este curat, fără a fi uscat sau iritat. Prezența alcoolului denaturat nu a avut vreun efect asupra scalpului meu, în sensul că nici nu mi-a apărut mătreață și nici mai multe inflamații. Totodată, m-a ajutat împotriva căderii părului, în timpul unor spălări nu am observat nici măcar un fir de păr căzut.

În general, șampoanele de la Vichy sunt foarte delicate cu părul, îl lasă moale și luminos, iar ca un bonus, după Neogenic, volumul părului a crescut. Despre creșterea densității nu pot spune prea multe dar, din ce am citit pe internet, pentru a obține rezultate în acest scop e bine să combinăm șamponul cu tratamentul pentru creșterea părului Dercos Densi Solutions de la Vichy.

Plusuri:

  • curăță bine
  • delicat cu părul și scalpul
  • ajută împotriva căderii părului
  • lasă părul moale și strălucitor
  • face multă spumă
  • miros plăcut

Nu i-am găsit vreun minus. Regret doar că s-a terminat, cu siguranță în viitor îl voi cumpăra din nou. Pentru persoanele interesate, șamponul poate fi cumpărat de aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x