Meniu sus

Cosmetice rusești. Activator pentru creșterea unghiilor cu uleiuri vegetale de la Fito Kosmetik

Publicat în data de: | 0 comentarii

Am cumpărat activatorul pentru creșterea unghiilor cu uleiuri vegetale de la Fito Kosmetik pentru a mă ajuta în lupta cu onicoliza.

Activator pentru creșterea unghiilor cu uleiuri vegetale de la Fito Kosmetik Activator pentru creșterea unghiilor cu uleiuri vegetale de la Fito Kosmetik

Chiar dacă activatorul nu a fost deloc rău, nu îl voi mai cumpăra, vă voi spune și de ce. Mai întâi câte ceva despre acesta.

Producătorul îl prezintă ca un produs ce ajută la creșterea și îmbunătățirea stării unghiilor. Printre ingrediente găsim unt de cacao, unt de shea, ulei de migdale, ulei din seminte de in, ulei de eucalipt, ulei de susan, extract din salvie, extract din rozmarin, extract din coada calului, ulei de menta și iod.

Lista de ingrediente Lista de ingrediente

Produsul este ambalat într-o cutie de metal, mulțumită acestei soluții îl putem folosi până la ultima picătură, un minus este sistemul de deschidere, acesta nefiind perfect . Activatorul are culoarea verde, miros de vanilie amestecat cu ierburi și cea mai ciudată consistență întâlnită, ceva între cremă, gel și ceară.

Este recomandată aplicarea produsului pe cuticule și unghii, să se maseze ușor și resturile să fie îndepărtate cu un șervețel.

Chiar dacă conține o mulțime de uleiuri și unturi nu lasă vreo peliculă uleioasă, fiind repede absorbit.

Modul de prezentare al activatorului Modul de prezentare al activatorului

Nu l-am folosit zi de zi, au fost momente când îmi masam unghiile zilnic dar erau și perioade de câteva zile de pauză. Nu este vina acestuia, l-am folosit mai ales iarna, atunci când din cauza frigului îmi puneam foarte repede șosetele.

În general unghiile de la picioare cresc mai lent decât cele de la mâini, în cazul meu, din cauza circulației proaste, ritmul este chiar și mai lent. Am observat că, mulțumită masajului cu activatorul, am fost nevoită să le tai mult mai des. În afară de acest aspect, nu am observat nimic suplimentar, unghiile nu au devenit mai puternice, poate doar un pic mai bine hidratate.

Plusuri:

  • lista de ingrediente
  • ajută la creșterea unghiilor
  • miros plăcut
  • ușor de folosit
  • preț

Minusuri:

  • nu îmbunătățește starea unghiilor

Puteți cumpăra activatorul online, în magazinele cu produse rusești. Prețul este în jur de 7 lei / 10g.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x