Meniu sus

Hit din... Kaufland. Gelul de duș Sensitiv cu glicerină și pantenol K-Classic

Publicat în data de: | 1 comentarii

Pentru că îmi fac majoritatea cumpărăturilor în Kaufland, din când în când, în coșul meu se strecoară și câte un produs cosmetic K-Classic. Unele nu sunt deloc impresionante, dar altele sunt adevărate hituri, din această categorie făcând parte și produsul din acest articol.

Gelul de duș Sensitiv cu glicerină și pantenol K-Classic Gelul de duș Sensitiv cu glicerină și pantenol K-Classic

Gelul este denumit “Sensitiv” dar asta nu înseamnă că este dedicat persoanelor cu pielea sensibilă, mai degrabă cred că se referă la formula mai delicată a acestuia în comparație cu alte geluri din aceeași gamă. Datorită prezenței pantenolului, glicerinei și betainei din cocos, precum și a înlocuirii SLS cu SLES, ne putem aștepta la un gel ceva mai delicat cu pielea, care nu o va usca prea mult.

Ingredientele gelului de duș Ingredientele gelului de duș

Produsul este conținut într-o sticlă din plastic transparent. Gelul este și el transparent, are consistența similară gelatinei și miros delicat de cosmetice pentru copii amestecat cu liliac. Mirosul nu persistă. Pentru a face spumă ne este de ajuns o cantitate mică de produs.

Gelul curăță bine fiind și delicat cu pielea. Funcționează dar nu l-aș compara cu cosmeticele pentru pielea foarte uscată, este doar mai delicat decât alte produse din drogherii. Nu usucă pielea dar nici nu are grijă de ea în vreun mod anume. Curăță bine și produsele mai puternice precum antiperspirantele.

Plusuri:

  • proprietăți bune de curățare
  • nu usucă pielea
  • face multă spumă
  • miros plăcut
  • preț

Dacă ne gândim la efecte, preț și cantitate, este cu siguranță un produs pe care îl putem cumpăra fără dubii. Eu îl voi mai cumpăra și în viitor sau poate voi testa și alte versiuni. Prețul este în jur de 3 lei / 300 ml.

Până acum sunt 1 comentarii. Poate comentezi și tu?

  1. Kaufland Romania

    Bună, Weronika. Ne bucurăm tare mult că eşti clienta noastră şi că îţi place gelul de duş Sensitiv marca K-Classic. Te aşteptăm cu drag în continuare la cumpărături. Numai bine. Echipa Kaufland.

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x