Meniu sus

Cosmetice rusești. Argila albastră din Baikal cu efect de întinerire de la Fito Kosmetik

Publicat în data de: | 0 comentarii

Soțul meu mi-a sugerat astăzi să mă opresc din seria de articole despre argilă pentru că cititoarele mele se vor plictisi. Dar ce pot face dacă, de când am descoperit diversele tipuri de argilă de la Fito Kosmetik, nu-mi pot imagina rutina de îngrijire a tenului fără ele? Așa că pentru o vreme, argila din Rusia tot va fi prezentă pe blog :)

Argila albastră din Baikal cu efect de întinerire de la Fito Kosmetik Argila albastră din Baikal cu efect de întinerire de la Fito Kosmetik

Conform producătorului, argila albastră din Baikal este dedicată tuturor tipurilor de ten, dar eu aș spune că persoanele cu tenul sensibil ar trebui să aibă grijă, fiind destul de puternică și putând irita pielea.

Utilizarea regulată a acesteia ar trebui să strângă porii dilatați, să netezească ridurile fine, să întinerească pielea, să-i confere fermitate și elasticitate.

Ca și celelalte argile de la Fito Kosmetik, și aceasta vine împachetată într-o cutie din carton în interiorul căreia se găsesc cele două pungi cu argila. Înainte de a o amesteca cu apa, are culoarea gri - albastră și mirosul de hârtie umedă. După preparare, culoarea și mirosul devin mai intense.

Pentru a o pregăti, trebuie să amestecăm un pic mai mult, în caz contrar pot apărea cocoloașe.

Mod de prezentare Mod de prezentare

Producătorul recomandă menținerea pe față timp de 5 - 15 minute. Eu am spălat-o după circa 7 minute, deja începusem să simt cum mă ustură.

Curăță foarte bine pielea, și chiar dacă în timpul menținerii am avut o mică senzația de arsură, aceasta s-a dovedit a fi inofensivă, pielea nefiind iritată. Tenul a rămas moale și catifelat iar porii au fost închiși. M-a ajutat și cu micile coșuri. Am observat și că după utilizare, tenul a absorbit mai bine alte cosmetice.

Până acum am folosit o grămadă de argile, și nici una nu mi-a redus ridurile și nici nu am observat vreun efect de întinerire. Nici în acest caz nu am observat vreun rezultat în acest sens dar nici nu m-am așteptat la așa ceva.

Plusuri:

  • efectele pe piele
  • curăță bine tenul
  • ajută în cazul micilor coșuri
  • se prepară ușor
  • prețul

Nu i-am găsit vreun minus. O puteți cumpăra online de la magazinele cu cosmetice rusești. Prețul este în jur de 8 lei / 100g.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x