Meniu sus

La cumpărături: Bielenda Vegan Friendly, Schauma Nature Moments și Flos-Lek Pharma

Publicat în data de: | 3 comentarii

Mi-am dat seama că de ceva vreme nu am mai prezentat deloc cumpărăturile mele. Poate că sunt și persoane interesate de produsele pe care le cumpăr, mai ales că nu toate vor apărea pe blog.

În coșul de astăzi, sunt câteva noutăți de la Bielenda și Schauma precum și un gel pentru îngrijirea ochilor de la Flos-Lek Pharma.

Coșul cu cumpărături Coșul cu cumpărături

Unt de corp cu cocos Vegan Friendly de la Bielenda

Vegan Friendly este o nouă serie de cosmetice din oferta celor de la Bielenda. Toate unturile și exfoliantele din această serie, inclusiv cele cu unt de cocos, nu conțin materii prime de origine animală, ci numai de origine vegetală.

Unt de corp cu cocos Vegan Friendly de la Bielenda Unt de corp cu cocos Vegan Friendly de la Bielenda

Mulțumită prezenței uleiurilor naturale de cocos, shea, avocado și vitaminei E, produsul ar trebui să hidrateze pielea și să o lase moale și catifelată. Pentru moment pot spune că mirosul este foarte plăcut, asemănător laptelui de cocos.

Untul de corp cu cocos Vegan Friendly de la Bielenda poate fi cumpărat de aici.

Exfoliant pentru corp cu extract de pepene Vegan Friendly de la Bielenda

Atunci când am observat că pe tub scrie pepene nu m-am putut abține. Mirosul nu dezamăgește, este un pic dulce și se simte o aromă de pepene amestecat cu alte fructe.

Exfoliant pentru corp cu extract de pepene Vegan Friendly de la Bielenda Exfoliant pentru corp cu extract de pepene Vegan Friendly de la Bielenda

Exfoliantul este bazat pe zahăr și coajă măcinată din cocos. Ar trebui să exfolieze epiderma uscată și să lase pielea moale și catifelată.

Balsam cu elixir de miere și ulei de smochine Schauma Nature Moments

Nature Moments este noua gamă de șampoane și balsame de la Schauma unde printre ingrediente nu vom găsi siliconi sau coloranți artificiali, doar extracte din plante.

Balsam cu elixir de miere și ulei de smochine Schauma Nature Moments Balsam cu elixir de miere și ulei de smochine Schauma Nature Moments

Balsamul cu elixir de miere și ulei de moschine este dedicat persoanelor cu părul fragil și tern. Va fi apreciat îndeosebi de femeile ale căror păr îi place keratina. Cu siguranță un plus al acestui produs este mirosul plăcut de miere.

Gel pentru ochi cu extract din siluri și ceai verde de la Flos-Lek Pharma

Este recomandat pentru îngrijirea zilnică a zonei ochilor și, în special, persoanelor care au tendința de iritații sau umflătură. Conține extract din siluri, extract de ceai verde și provitamina B5.

Gel pentru ochi cu extract din siluri și ceai verde de la Flos-Lek Pharma Gel pentru ochi cu extract din siluri și ceai verde de la Flos-Lek Pharma

Sunt curioasă de efectele acestuia mai ales că, atunci când eram studentă, foloseam cu plăcere gelurile de la Flos-Lek, favoritul meu fiind cel cu mușețel. Gelul poate fi cumpărat de aici.

Până acum sunt 3 comentarii. Poate comentezi și tu?

  1. Amy

    Ce de bunatati ti-ai luat! Sa le folosesti cu placere! Untul de cocos cred ca miroase super bine, asa-i? :D P.S. Foarte frumoase pozele! <3

  2. weronika

    Da, deși nu sunt obsedată cu mirosurile, ăsta îmi place foarte mult. Mulțumesc pentru aprecieri! Am văzut că și tu ai făcut un haul la chinezi :D

  3. Amy

    Da da! :D

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x