Meniu sus

La cumpărături. Șampon și exfoliant de la Vianek, unt de la Bielenda și gel pentru igiena intimă de la Sylveco

Publicat în data de: | 0 comentarii

În sfârșit a apărut și soarele și am avut șansa de a face câteva poze produselor cumpărate de curând. Am fost interesată de produsele din seria nouă de la Vianek, dedicate tenului gras. Mi-am cumpărat și gelul pentru igienă intimă de la Sylveco. În Kaufland am cumpărat untul de corp din seria Vegan Friendly de la Bielenda.

Coșulețul cu cumpărăturile Coșulețul cu cumpărăturile

Gelul delicat pentru igiena intimă de la Sylveco

Îmi doream să cumpăr un gel de ceva vreme dar, de fiecare dată, era înlocuit de vreun alt produs. Și cum Sylveco a dublat cantitatea de gel (de la 150 ml la 300 ml), prețul rămânând același, nu am putut să ratez această ocazie.

Gel delicat pentru igiena intimă de la Sylveco Gel delicat pentru igiena intimă de la Sylveco

Produsul conține acid lactic, extract din coajă de stejar, extract din pătlagină, ulei din salvie, glicerină și pantenol. Nu conține conservanți și parfum. Sper să fiu mulțumită de el.

Șampon pentru păr normal spre gras cu extract de urzică de la Vianek

Este primul meu șampon de la Vianek, și o noutate în oferta companiei. Este dedicat persoanelor cu părul normal spre gras. Mulțumită extractului de urzică, uleiului de eucalipt, acidului lactic și pantenolului, ar trebui să normalizeze secreția de sebum, să întărească foliculii și să reducă problemele cu căderea părului.

Șampon pentru păr normal spre gras cu extract de urzică de la Vianek Șampon pentru păr normal spre gras cu extract de urzică de la Vianek

Ceea ce-mi place este că sticla este mare, conține 300 ml. Pentru persoanele interesate, șamponul poate fi cumpărat de aici.

Exfoliant pentru ten cu extract din salvie și spirulină de la Vianek

Din aceeași serie de care am menționat mai sus, vine și exfoliantul pentru ten gras cu imperfecțiuni. Este bazat pe cristale de corindon. Printre ingrediente vom găsi spirulină, extract din salvie, ulei din sâmburi de struguri și ulei de mentă. Are un miros plăcut de mentă.

Exfoliant pentru ten cu extract din salvie și spirulină de la Vianek Exfoliant pentru ten cu extract din salvie și spirulină de la Vianek

Utilizarea regulată ar trebui să normalizeze secreția de sebum și regenerarea rapidă a tenului. Ultimul exfoliant utilizat, cel de la Cattier cu argilă albă, a fost o revelație, sunt curioasă ce impresie voi avea despre acesta.

Unt de corp Karite (unt de shea) Vegan Friendly de la Bielenda

Chiar dacă nu am scris încă recenzia despre untul de cocos de la Bielenda,  vă pot spune că mi-a plăcut atât de mult încât nu m-am putut abține în a încerca altă versiune. Mi-am dorit-o pe cea cu unt de avocado, dar în Kaufland nu era disponibilă decât versiunea cu unt de shea.

Unt de corp Karite (unt de shea) Vegan Friendly de la Bielenda Unt de corp Karite (unt de shea) Vegan Friendly de la Bielenda

Poate că nu miroase atât de apetisant dar, după câteva utilizări, am rămas cu impresii pozitive. Pentru persoanele interesate, puteți verifica prețul aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x