Meniu sus

Am găsit cosmeticul ideal pentru corp? Untul de corp Cocos Vegan Friendly de la Bielenda

Publicat în data de: | 2 comentarii

Dacă-mi aduc aminte bine, seria Vegan Friendly de la Bielenda a apărut pe piață astă iarnă. La început erau doar trei unturi (Cocos, Karite, Buriti), după care li s-au alăturat Avocado și Portocale plus două exfoliante pentru corp, Pepene și Portocale.

Untul de corp Cocos Vegan Friendly de la Bielenda Untul de corp Cocos Vegan Friendly de la Bielenda

De la a da o fugă la magazin să le cumpăr, m-au ținut departe primele recenzii care menționau faptul că unturile sunt prea puțin hidratante pentru perioada iernii. Eu, având o piele foarte uscată, îndeosebi în timpul iernii, m-am decis să aștept până în primăvară. Acum, după ce am folosit untul de corp Cocos, sunt sigură că l-aș fi putut folosi și pe perioada iernii.

Unutul Cocos este dedicat tuturor tipurilor de piele. Ingredientele conțin ulei de cocos, unt de shea, ulei de soia, ulei de avocado și vitamina E. Nu are nici o materie primă de origine animală.

Ingredientele untului de corp Cocos Vegan Friendly de la Bielenda Ingredientele untului de corp Cocos Vegan Friendly de la Bielenda

Untul ar trebui să ajute pielea să devină hidratată, moale și elastică.

Este conținut într-o cutie din plastic, putându-l utiliza până la ultima picătură. Are culoarea albă, consistența între unt și crema Nivea, și miros plăcut de lapte de cocos. Înainte să-l cumpăr, mi-a fost teamă de acesta, că va fi prea artificial și că în timp nu voi mai putea folosi untul din această cauză. M-am îngrijorat degeaba, uneori chiar regret că mirosul nu persistă.

Consistența untului de corp Cocos Vegan Friendly de la Bielenda Consistența untului de corp Cocos Vegan Friendly de la Bielenda

Untul se aplică foarte ușor, este repede absorbit și lasă o peliculă delicată protectoare, dar  neuleioasă. Cum am zis, cred că l-aș fi putut folosi și iarna, are proprietăți hidratante mult mai bune decât o mulțime de produse pe care l-am utilizat iarna.

După aplicare, pielea rămâne moale și catifelată. Mai mult, datorită proprietăților sale, untul mi-a vindecat în două zile iritațiile de după epilare. Este unul din acele cosmetice care îmi aduc alinare, de abia așteptând să-l folosesc.

Plusuri:

 • bune proprietăți de hidratare
 • ajută la regenerarea pielii
 • repede absorbit
 • nu lasă peliculă uleioasă
 • miros plăcut
 • consistența
 • cutia practică

Nu i-am găsit vreun minus și mai mult, mulțumită lui, am cumpărat un alt unt de corp din seria Vegan Friendly, cel cu unt de shea, despre care voi scrie în curând. Pentru persoanele interesate, puteți verifica aici disponibilitatea și prețul acestuia..

Până acum sunt 2 comentarii. Poate comentezi și tu?

 1. Delia

  Nu mi se pare ca unturile de corp sunt mai putin hidratante pe timp de iarna. Din contra, mi se pare ca hidrateaza mult mai bine decat o lotiune de corp si mi se pare ca intra in piele mult mai usor. De la un timp am inceput sa cumpar doar unturi de corp si asta e pe lista. Mi-a venit ieri comanda de la Aoro si, desi aveam de gand sa il cumpar, am uitat sa il adaug in cos asa ca trebuie sa mai astept pana dau o alta comanda mai mare :(

 2. weronika

  Când vei face următoarea comandă, aruncă o privire și la unturile de la Vianek, au ingrediente foarte bune și miros plăcut.

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x