Meniu sus

Îngrijirea scalpului sensibil cu șamponul normalizant pentru păr normal și gras cu extract din urzică de la Vianek

Publicat în data de: | 0 comentarii

Recunosc de la început că nu aveam mari așteptări de la acest șampon, chiar dacă promisiunile producătorului includ normalizarea secreției excesive de sebum și scăderea ritmului de cădere a părului.

Șampon normalizant pentru păr normal și gras cu extract de urzică de la Vianek Șampon normalizant pentru păr normal și gras cu extract de urzică de la Vianek

L-am cumpărat pentru că, din cauza problemelor mele cu scalpul, îmi place să am un șampon mai delicat pe care să-l folosesc în zilele în care nu utilizez șamponul antimătreață.

Lista de ingrediente sugerează faptul că acest șampon este prietenos cu scalpul, conține detergenți delicați, extract din urzică, pantenol, acid lactic, ulei de măsline și ulei esențial de eucalipt. Nu conține parabeni și siliconi.

Ingredientele șamponului normalizant pentru păr normal și gras cu extract de urzică de la Vianek Ingredientele șamponului normalizant pentru păr normal și gras cu extract de urzică de la Vianek

Este ambalat într-o sticlă din plastic, frumos decorată în stilul cosmeticelor de la Vianek. Are consistența unui gel puțin diluat, culoarea asemănătoare ceaiului negru și miros plăcut de ierburi și eucalipt.

Așa cum am zis, nu m-am așteptat la prea multe în afară de a curăța bine scalpul fără să-l irite și a nu-mi provoca mătreață. Nu numai că a îndeplinit cu succes aceste sarcini dar, în timpul spălării, am observat și că pierd mai puțin păr.

Șamponul curăță foarte bine scalpul într-un mod delicat, nu usucă și nici nu provoacă iritații sau  mătreață. Chiar ajută în lupta cu mătreața.

După utilizare, părul și-a păstrat prospețimea pentru o lungă perioadă de timp și, dacă nu aș fi avut probleme cu inflamațiile de pe scalp, aș fi putut să nu-l spăl chiar și două zile. Ceea ce m-a surprins și mai mult, este faptul, în timpul spălării, pierdeam și mai puțin păr decât de obicei. Am observat acest efect după câteva utilizări.

Părul a rămas moale și catifelat dar, pentru a-l peria, am avut nevoie de un balsam.

Plusuri:

  • curăță bine
  • delicat cu scalpul
  • bun suport în lupta cu mătreața
  • părul își menține prospețimea pentru o perioadă mai lungă
  • ajută în lupta cu căderea părului
  • ingredientele
  • mirosul

Nu i-am găsit vreun minus. Mi-a plăcut atât de mult încât am comandat deja a doua sticlă. În oferta celor de la Vianek, este disponibilă și soluția pentru scalp din aceeași gamă. Am citit câteva opinii și persoanele erau încântate de soluție, după câteva utilizări părul începuse să crească mai repede, așa că am comandat și soluția.

Pentru persoanele interesate șamponul poate fi cumpărat de aici. Dacă doriți să încercați și soluția, o puteți cumpăra de aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x