Meniu sus

Îngrijirea picioarelor înainte de vară cu crema hidratantă cu uree 10% Comfort+ de la Bielenda

Publicat în data de: | 0 comentarii

Nu am probleme prea mari cu pielea picioarelor, doar că, din când în când, din cauza gelului de duș folosit, devine mai uscată.

Crema hidratantă cu uree 10% Comfort+ de la Bielenda Crema hidratantă cu uree 10% Comfort+ de la Bielenda

Fiind o admiratoare a produselor Bielenda, atunci când a apărut noua serie Comfort+ dedicată îngrijirii picioarelor, m-am hotărât să-mi răsfăț picioarele și am cumpărat crema hidratrantă cu uree 10%.

Crema este dedicată persoanelor a căror piele este uscată și dură. Mulțumită ureei, untului de shea, lanolinei, uleiului de migdale, parafinei, pantenolului, vitaminei A și E, pielea ar trebui să devină moale, catifelată și regenerată.

Ingredientele cremei hidratantă cu uree 10% Comfort+ de la Bielenda Ingredientele cremei hidratantă cu uree 10% Comfort+ de la Bielenda

Produsul este conținut într-un tub din plastic. Are culoarea albă, consistența ușoară și miros plăcut de fructe ce nu persistă.

După aplicare, crema lasă o peliculă mătăsoasă care e absorbită în câteva secunde. Mulțumită acestui fapt, putem să ne mișcăm fără grija că vom lăsa urme.

Consistența cremei Consistența cremei

Ca urmare a utilizării seară de seară, pielea mea a devenit moale și hidratată. Călcâiele au devenit mai moi și catifelate. Are și un efect de calmare a pielii.

Plusuri:

  • picioare hidratate, moi și catifelate
  • repede absorbită
  • consistența
  • mirosul plăcut

Nu i-am găsit vreun minus. Pentru persoanele interesate, puteți verifica disponibilitatea și prețul aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x