Meniu sus

Noutăți pentru îngrijirea tenului de la Bielenda

Publicat în data de: | 0 comentarii

Chiar dacă a trecut aproape un an de când am plecat din România, din când în când verific ce noutăți au apărut pe piața din România. Am observat că au început să apară din ce în ce mai multe cosmetice de la producătorul polonez Bielenda. Cum în fiecare lună Bielenda lansează noi produse, m-am gândit să fac o serie de articole în care să prezint noutățile.

Seria Neuro Glicol + Vit. C

Bielenda a combinat puterea acidului glicolic și a vitaminei C pentru a lupta cu liniile fine, petele de după acnee, porii deschiși și simptome de pierdere a fermității. Produsele din această serie conțin un neuropeptid unic, care blochează neurotransmițătorii responsabili pentru contracția musculară, ceea ce duce la netezirea vizibilă a pielii.

Conține următoarele produse:

Cosmeticele sunt dedicate persoanelor cu pielea cu tendințe de acnee, grasă, fără strălucire și cu primele riduri.

Seria Carbo Detox

Seria este dedicată tuturor tipurilor de ten, îndeosebi tenului mixt, gras, acneic și care are nevoie de o curățare profundă. Mulțumită prezenței cărbunelui activ, argilei verzi, vitaminei B3, acidului hialuronic, alegelor și extractelor din struguri, pielea devine curată, catifelată și fără coșuri.

Conține următoarele produse:

Seria Multiessence 4in1

Este una din puținele serii din oferta Bielenda care este influențată de K-Beauty (îngrijirea tenului în stil coreean). Esența este un ingredient important în K-Beauty, nefiind doar un tonic, ci și un cosmetic care ar trebui să curețe, să hidrateze și să regenereze pielea.

Exact aceste patru proprietăți le au și esențele de la Bielenda. Mulțumită prezenței fermentului de drojdie, pielea devine hidratată și elastică.

Conține următoarele produse:

  • esența pentru ten mixt cu ferment de drojdie, acid glicolic și vitamina B3
  • esența pentru ten uscat și sensibil cu ferment de drojdie, acid hialuronic, vitamine din grupa B și betaină (verifică preț)
  • esența pentru ten matur cu ferment de drojdie, vitamina C, B5 și acid hialuronic (verifică preț)

Seria Rose Care

Este o linie de cosmetice pentru ten bazate pe ulei de trandafir, acid hialuronic, vitamina C și E. Sunt dedicate persoanelor cu ten sensibil dar pot fi folosite de oricine are un ten cu nevoi de hidratare și strălucire.

Conține următoarele produse:

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x