Meniu sus

Încă un produs din seria Vegan Friendly de la Bielenda. Untul de corp Karite (Shea)

Publicat în data de: | 2 comentarii

După untul de corp Cocos și exfoliantul Pepene, care m-au surprins într-un mod plăcut, așteptările mele au crescut, iar următorul produs din seria Vegan Friendly a avut o sarcină dificilă. De la untul de corp Karite m-am așteptat la o bună hidratare și plăcere în a-l utiliza și pot spune că n-am fost dezamăgită.

Unt de corp Karite Vegan Friendly de la Bielenda Unt de corp Karite Vegan Friendly de la Bielenda

Mulțumită untului de shea (karite), uleiului de soia, uleiului de măsline și vitaminei E, untul ar trebuie să hidrateze pielea și să o lase moale și catifelată. Untul conține numai ingrediente de origine vegetală.

Ingredientele untului de corp Karite Vegan Friendly de la Bielenda Ingredientele untului de corp Karite Vegan Friendly de la Bielenda

Este ambalat într-o cutie din plastic, cu o deschidere largă, așa că putem să-l folosim până la ultima picătură. Are culoarea albă și mirosul greu de asociat cu ceva anume, nu este rău dar nu atât de plăcut precum cel al untului de corp Cocos.

În comparație cu untul de corp Cocos, care avea o consistență similară unui amestec de crema Nivea și unt, consistența acestuia este mai aproape de margarina Delma, mai cremoasă și ușoară. Prefer consistența de la Cocos, e mai aproape de cum ar trebui să fie untul de corp, dar și în acest caz există un plus, mulțumită consistenței am folosit mai puțin și nu s-a consumat atât de repede.

Consistența untului Consistența untului

Se aplică ușor pe piele și este repede absorbit, nu lasă nici o suprafață uleioasă. După utilizare, pielea rămâne moale și catifelată. Are un efect de hidratare care durează până la 10 - 12 ore, neașteptat de bine. Calmează iritațiile pielii.

Plusuri:

  • proprietăți de hidratare
  • consistența
  • repede absorbit
  • mirosul

Nu i-am găsit vreun minus. Pentru persoanele interesate, untul poate fi cumpărat de aici.

Până acum sunt 2 comentarii. Poate comentezi și tu?

  1. ioana

    Cred ca este bun pentru vremea de acum, adica friguroasa :)

  2. weronika

    Bună Ioana, Da, va fi perfect pentru perioada de iarnă. :)

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x