Meniu sus

Cosmetice rusești. Argila neagră cu efect antiacneic de la Fito Kosmetik

Publicat în data de: | 1 comentarii

În ultima perioadă am folosit o argilă diferită de cele obișnuite, cu conținut din extracte din plante, mai exact extract din aloe și echinaceea. Ceea ce e interesant, se prezintă tot sub formă de pudră, nu ca o pastă deja pregătită.

Am fost foarte curioasă să văd ce efecte vor avea aceste ingrediente suplimentare, mai ales că producătorul menționa că argila curăță în profunzime, absoarbe toxinele, reglează activitatea glandelor sebacee și strânge porii.

Argila neagră cu efect antiacneic de la Fito Kosmetik Argila neagră cu efect antiacneic de la Fito Kosmetik

Tot folosind cosmetice rusești (exfoliante, măști) am observat că acestea sunt împachetate într-un plic. Argila neagră de la Fito Kosmetik vine la fel, dar asta nu înseamnă că este doar pentru o singură utilizare. 60 g mi-au fost de ajuns pentru 7-8 utilizări. Doar că a trebuit să o țin într-un alt recipient, nu am fost foarte încântată de ideea de a o ține în plic.

Înainte de a o amesteca cu apa are culoare neagră și miros de pământ. După, culoarea se intensifică iar mirosul rămâne la fel. Se amestecă bine cu apa și nu are tendința de a forma cocoloașe.

Modul de prezentare Modul de prezentare

Am avut impresia că aceasta este mai delicată cu tenul decât argila neagră simplă. În timp ce o avem pe față, nu am avut vreun sentiment de mâncărime sau arsură. Efectele obținute au fost foarte bune, tenul a rămas curat, moale și luminos. Porii au fost închiși iar micile coșuri vindecate. Pielea nu a rămas deloc uscată și a absorbit mai bine alte cosmetice.

Plusuri:

  • curăță bine tenul
  • delicată cu pielea
  • lasă tenul moale și catifelat
  • ușor de pregătit
  • lista de ingrediente

Nu i-am găsit vreun minus. O puteți găsi în diversele magazine cu cosmetice rusești. Prețul este în jur de 4 lei / 60g.

Până acum sunt 1 comentarii. Poate comentezi și tu?

  1. Delia

    Nu stiu unde as putea sa o gasesc in Timisoara, dar sunt disperata. Am un cos foarte dureros pe barbie, care arata nasol si pe care nu mai stiu cu ce sa il ung sa treaca!

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x