Meniu sus

Merită să încercați balsamul de păr Nivea Hairmilk pentru fir normal

Publicat în data de: | 4 comentarii

Nu am fost impresionată de ultimele produse de la Nivea, de aceea nici când a apărut seria Hairmilk în magazine nu m-am grăbit să le încerc. Dar, din întâmplare, în supermarket aveau la reducere exact produsele din seria nouă și mie de abia ce mi se terminase balsamul.

Seria Hairmilk conține trei șampoane, trei balsamuri și două balsamuri în spray pentru păr. Ceea ce este interesant, pentru a alege produsul potrivit părului nostru, trebuie să analizăm structura firului, seria conținând produse pentru fir subțire, normal și gros.

Balsamul de păr Nivea Hairmilk pentru fir normal Balsamul de păr Nivea Hairmilk pentru fir normal

Din păcate, pe sticlă, nu scrie și cum să recunoaștem în care din cele trei variante ne încadrăm. Mai multe informații se găsesc pe site-ul companiei, unde este precizat faptul că structura firelor depinde de condiția generală a părului. Produsele pentru fir subțire sunt potrivite pentru părul deteriorat, fără volum, cele pentru fir normal sunt dedicate părului normal cu tendința de deshidratare iar cele pentru fir gros sunt pentru părul creț sau ondulat.

În magazin, după ce m-am gândit rapid la ce mi s-ar potrivi, am ales balsamul pentr fir normal.

Printre ingredientele balsamului se găsesc Eucerit (patentat de Nivea, prezent în toate produsele lor) și proteine din lapte. Am mai spus că părului meu nu-i plac proteinele (îndeosebi keratina) așa c-am fost puțin curioasă să văd cum va reacționa.

Ingredientele balsamului de păr Nivea Hairmilk pentru fir normal Ingredientele balsamului de păr Nivea Hairmilk pentru fir normal

Balsamul este ambalat într-o sticlă din plastic, are culoarea albă, consistența cremoasă și mirosul cremei clasice Nivea.

Se pare că părului meu îi plac proteinele din lapte mai mult decât keratina, după primele utilizări era moale, catifelat și strălucitor. Desigur, dacă folosesc o singură dată keratina, obțin aceleași efecte, problemele apar atunci când folosesc de mai multe ori. Prea multe proteine și părul meu devine mat, nemaifiind nici moale și catifelat.

În cazul balsamului de la Nivea nu am avut astfel de probleme, chiar dacă l-am utilizat zilnic. Părul meu a fost într-o condiție bună în permanență. Mai mult, chiar dacă am crescut cantitatea utilizată, părul nu și-a pierdut din prospețime. Nu am avut probleme cu periajul părului.

Plusuri:

 • efecte pe păr
 • periaj ușor
 • nu îngrașă părul
 • consistența cremoasă
 • miros plăcut

Pentru persoanele interesate, balsamul poate fi cumpărat de aici.

Până acum sunt 4 comentarii. Poate comentezi și tu?

 1. Amy

  Acum mi-am facut stoc cu 2 balsamuri de par de la Dove. Dupa ce le termin, cred ca o sa-l incerc si eu pe cel de la Nivea. :) Desi, sincer, tot am impresia ca produsele pentru par din gama lor, nu o sa ma dea pe spate. Dar o sa incerc, vom vedea!

 2. Delia

  l-as incerca daca nu ar mirosi a Nivea :))

 3. weronika

  Sunt curioasă dacă o să-ți placă.

 4. weronika

  Nu miroase exact precum crema dar se aseamană mult :)

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x