Meniu sus

Păr lung a la Rapunzel cu tonic normalizant pentru scalp de la Vianek

Publicat în data de: | 4 comentarii

În acest articol voi descrie un produs care a devenit hit în Polonia, tonicul normalizant de la Vianek. Promisiunile producătorului sunt că, folosindu-l, părul nostru va deveni mai puternic iar secreția de sebum reglată. Iar ca un efect “secundar”,  părul va crește cu viteza luminii.

Tonic normalizant pentru scalp de la Vianek Tonic normalizant pentru scalp de la Vianek

După ce am citit opiniile persoanelor care l-au folosit și care după o lună aveau părul mai lung cu 2 cm (media de creștere pe lună este de 1.5 cm) și o grămadă de baby hair, nu am putut să nu îl încerc.

Despre Vianek am mai menționat și în alte articole, doar să vă reamintesc Vianek face parte din Sylveco. Produsele Vianek au ingrediente naturale provenite din culturi ecologice.

Tonicul conține extracte naturale din urzică, coada calului, brusture, mesteacăn și salvie, uleiuri esențiale de rozamarin și eucalipt. Nu este bazat pe alcool și nici pe propilen glicol.

Este conținut într-o sticlă din plastic cu atomizor. Are culoarea galbenă maronie și miros de ierburi și uleiuri esențiale. Acesta nu persistă.

Ingredientele tonicului Ingredientele tonicului

Producătorul recomandă utilizarea zilnică timp de cel puțin patru săptămâni iar după aplicare să masăm un pic scalpul. Chiar dacă am încercat să-l aplic numai pe scalp, o parte din el a ajuns și pe păr. Am observat că, aplicat pe părul uscat, acesta nu aveam probleme cu prospețimea, însă nu același efect era în cazul părului umed.

L-am folosit din luna iunie până la sfârșitul lunii septembrie. La început l-am aplicat de două ori pe zi, după care numai o singură dată. De fiecare dată am masat delicat scalpul. Acesta a reacționat bine la tonic, nu am avut probleme cu apariția de iritații. Bănuiesc că, uleiurile esențiale, au avut un rol important în combaterea senzației de mâncărime și a mătreței.

După o perioadă am început să observ că pierd ceva mai puțin păr în timpul spălării. Și-au făcut apariția și mici fire de păr. Astăzi acestea au ajuns la lungimea de 2 cm. Și părul mi-a crescut ceva mai repede, lucru observat și de frizerița mea.

Din cauza problemelor mele cu foliculita, trebuie să mă spăl zilnic pe cap, așa că nu pot spune nimic despre reglarea secreției de sebum.

Plusuri:

 • îmbunătățirea ritmului de creștere a părului
 • apariția de păr
 • delicat cu scalpul
 • reducerea senzației de mâncărime
 • ingredientele
 • ambalajul
 • prețul bun

Pentru o perioadă am luat o pauză de la a-l folosi, pentru a nu se obișnui scalpul meu cu el, dar cu siguranță voi reveni la el, prețul fiind foarte avantajos.

Pentru persoanele interesate, tonicul poate fi cumpărat de aici.

Până acum sunt 4 comentarii. Poate comentezi și tu?

 1. Clarra

  Multumim pentru recomandare! E unul dintre foarte putinele produse destinate cresterii parului despre care aflu ca functioneaza cu adevarat. O sa i-l cumpar si eu tatalui meu la urmatoarea comanda pe aoro.

 2. weronika

  Cu plăcere! :) E un produs bun dar depinde de ce probleme are tatăl tău. Dacă suferă de alopecia androgenică extractul din urzică poate fi util dar nu cred că va observa efecte spectaculoase.

 3. andreea

  Buna. poate fi folosit si de o fata de 17 ani?

 4. weronika

  Bună Andreea, Desigur, nu e nici o problemă :)

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x