Meniu sus

Bioderma Node DS+ șampon antimătreață. Păreri după utilizarea a două tuburi

Publicat în data de: | 8 comentarii

De când au început problemele cu foliculita am consumat o mulțime de șampoane antimătreață. De fiecare dată, în timpul cumpărăturilor, evitam șampoanele de la Bioderma, în special din cauza opiniilor nu prea bune. M-am decis totuși să risc atunci când într-o farmacie am găsit șamponul Node DS+ la un preț foarte bun, mai ales că mi s-a mai întâmplat ca produsele cu opinii negative să funcționeze bine.

Bioderma Node DS+ Șampon antimătreață Bioderma Node DS+ Șampon antimătreață

Șamponul este bazat pe trei substanțe active: acid salicilic, pirocton olamina și zinc. Aceste ingrediente ar trebui să limiteze proliferarea ciupercii Malassezia responsabilă de apariţia mătreţii și să ajute la prevenirea recidivelor prin reducerea secreției de sebum. Printre ingrediente vom regăsi și extract de ienupăr, compoziția de zaharuri tipică produselor Bioderma (ramnoza, xilitol, manitol) și extract din alge. Acestea ar trebui să ajute la calmarea iritațiilor și să elimine senzația de mâncărime.

Ingredientele șamponului Ingredientele șamponului

Este închis într-un tub din plastic de 125 ml, jumătate din cantitatea unui șampon tipic. Asta nu înseamnă că se și consumă repede. Mulțumită formulei concentrate și compoziției cremoase, e nevoie de o cantitate mică pentru a face spumă. Eu am folosit două tuburi în 8 luni, bineînțeles că nu zilnic dar uneori chiar și de două ori pe săptămână. Din când în când a mai fost folosit și de către soțul meu.

Șamponul are culoarea de cafea cu lapte și miros plăcut floral care nu persistă.

Pentru că funcțiile scalpului meu sunt perturbate (cine știe din ce motiv) mă lupt cu inflamații, mătreață cronică și mâncărimi. Node DS+, ca un ajutor în lupta cu problemele mele, curăță bine și nu usucă pielea. Părul își menține prospețimea pentru o perioadă mai lungă de timp, am putut sta chiar și două zile fără să-l spăl.

Așa cum și producătorul promite, mâncărimea este calmată foarte repede. Și în cazul mătreții rezultatele au fost bune, poate că nu a eliminat-o complet dar măcar pentru o perioadă nu am observat-o. Sinceră să fiu, nici un șampon nu a eliminat această problemă până acum în proporție de 100%.

Plusuri:

 • ajută împotriva mătreții
 • nu usucă și nu irită scalpul
 • calmează și elimină mâncărimea
 • formulă concentrată
 • miros plăcut

Nu i-am găsit vreun minus. După 8 luni cu Node DS+ m-am decis să încerc altceva, cu o combinație diferită de ingrediente și am ales șamponul antimătreață cu ichtiol de la Farmec. Cu siguranță în viitor voi folosi din nou acest șampon.

Pentru persoanele interesate, șamponul Bioderma Node DS+ poate fi cumpărat de aici.

Până acum sunt 8 comentarii. Poate comentezi și tu?

 1. Ioana Ciont

  Nu am probleme cu mătreața, dar întotdeauna îmi place să citesc articolele tale so that's why I'm here :) well done, girl!

 2. weronika

  Mulțumesc pentru aprecieri! :)

 3. Bibica

  Anul trecut am avut mari probleme cu matreata si m-a ajutat exact samponul de la bioderma. Adevarul este ca este foarte spornic si miroase placut.

 4. Larisa

  Pare interesant si as vrea sa incerc. Are cumva efect si pentru parul gras?

 5. Weronika

  Bună, Șamponul curăță foarte bine părul dar eu mă spăl zilnic și nu-mi pot da seama dacă reglează și secreția de sebum.

 6. MADALINA

  De ce este containdicat in alaptare?

 7. Weronika

  Bună Mădălina, Nu știu unde ai citit această informație. Singurul ingredient mai "periculos" pentru femeile care alăptează ar fi acidul salicilic dar cel mai bine ar fi să contactezi producătorul.

 8. Adina

  In prospect scrie ca este contraindicat in alaprate. Acolo a gasit informatia. Uneori mai trebuie sa si citim prospecte :D

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x