Meniu sus

Perfect pentru iarnă. Untul pentru masaj Honey Body Mix de la Planeta Organica

Publicat în data de: | 4 comentarii

În fiecare iarnă caut cosmetice pentru corp care să hidrateze și să protejeze împotriva factorilor externi precum frig sau aer uscat. Anul acesta am încercat untul Honey Body Mix de la Planeta Organica.

Planeta Organica este o companie din Rusia cunoscută pentru producerea de cosmetice bazate pe uleiuri, unturi și extracte din plante. Nu este prima mea întâlnire cu produsele lor, în urmă cu un an am folosit și balsamul pentru păr Organic Avocado Oil, fiind foarte mulțumită de acesta.

Unt pentru masaj Honey Body Mix de la Planeta Organica Unt pentru masaj Honey Body Mix de la Planeta Organica

Producătorul a denumit acest cosmetic “unt pentru masaj” dar el poate fi folosit ca unt de corp. Lista cu ingrediente este impresionantă, conține numai uleiuri și unturi, miere și vitamina E. Sunt sensibilă, mai bine zis am o fixație, la anumite ingrediente, unul dintre ele fiind mierea Manuka, atunci când văd vreun cosmetic cu așa ceva sunt obsedată să-l încerc.

Mierea Manuka provine din Noua Zeelandă și este cunoscută pentru proprietățile sale antibacteriene și antifungice. Este și un puternic antioxidant.

Untul conține pe lângă Manuka și unt de shea, propolis, extract de isop siberian, ulei de nucă, extract de lucernă și ulei de cătină. Această compoziție ar trebuie să hidrateze, să hrănească și să calmeze pielea.

Ingredientele untului pentru masaj Ingredientele untului pentru masaj

Produsul este conținut într-o cutie din care putem să-l folosim până la sfârșit fără vreo problemă.

Untul are culoarea galbenă și miros de miere și lămâie. Consistența este solidă iar în contact cu căldura mâinilor începe să se topească.

Untul în cutie Untul în cutie

Poate fi folosit în mai multe scopuri, unul dintre ele fiind și pentru masaj. Se aplică foarte ușor. Poate fi utilizat și ca unt pentru corp, putând fi aplicat fie pe pielea uscată fie pe pielea umedă. Folosit pe pielea uscată lasă un strat uleios ce are nevoie de o perioadă mai lungă pentru a fi absorbit. Poate că nu lasă pete pe haine, dar nu recomand această metodă dacă ne grăbim.

L-am folosit de mai multe ori imediat după duș, în contactul cu pielea umedă untul se transformă într-o emulsie. Este absorbit mult mai repede dar e mai mult de lucru pentru a-l aplica.

Am observat că, indeferent de modul de aplicare, pielea mea a rămas moale și catifelată pentru o perioadă de circa 11 ore. Ceea ce este important, utilizarea regulată a îmbunătățit starea generală a pielii, în timp nemaitrebuind să-l aplic în fiecare zi, aceasta păstrându-și aspectul. Bănuiesc că, mulțumită mierii Manuka, untul a prevenit și apariția de iritații după epilare.

Trebuie să menționez și că este nevoie de o cantitate mică pentru a acoperi tot corpul. Așa se face că o cutie de 300 ml mi-a ajuns pentru o perioadă lungă de timp.

Plusuri:

 • lasă pielea moale și catifelată
 • îmbunătățește condiția pielii
 • previne apariția de iritații
 • ingredientele
 • mirosul plăcut

Planeta Organica mai are în ofertă și alte unturi pe care aș vrea să le încerc. Le puteți găsi în magazinele cu produse naturiste sau cosmetice rusești.

Până acum sunt 4 comentarii. Poate comentezi și tu?

 1. Adriana Manolescu

  Nici n-am auzit de brandul asta pana acum :D Zici ca se gaseste si-n magazine naturiste?? Trebuie sa caut si la noi in Buzau daca e...

 2. roxy

  Cred ca le-am vazut pe aici prin Moldova, o sa fiu mai atenta poate imi fac un cadou acum de Craciun :)

 3. weronika

  Dacă nu găsești în magazinele naturiste atunci cu siguranță vei avea noroc online.

 4. Paulina Dinu

  Am gasit untul de la Planeta Organica sub brad! Inca nu l-am incercat. Pentru mine miroase ca placinta cu lamaie :D :D :D

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x