Meniu sus

Exfoliant care nu omoară peștii. Păreri despre exfoliantul hrănitor pentru corp cu zahăr și sâmburi de caise de la Vianek

Publicat în data de: | 2 comentarii

În ultima vreme, la televizor s-a tot vorbit despre o nouă vedetă, negativă, biluțele pe care le putem găsi în exfoliantele pentru corp și față. Cercetătorii au descoperit că sunt prea mici pentru a fi înlăturate din apă la stațiile de epurare. Așa că ajung în mări și oceane și de acolo în stomacul peștilor pe care îi consumăm…

Eu am renunțat de mai mult timp la exfoliantele care sunt bazate pe polietilenă. Le prefer pe cele cu ingrediente biodegradabile precum zahăr, sare sau sâmburi din fructe.

Exfoliantul hrănitor pentru corp cu zahăr și sâmburi de caise de la Vianek Exfoliantul hrănitor pentru corp cu zahăr și sâmburi de caise de la Vianek

În acest domeniu, marca mea preferată este Vianek. De la ei am folosit exfoliantul cu zahăr și sâmburi măcinați din mure, despre care am scris deja, iar acum vă voi împărtăși opiniile mele despre un alt exfoliant, cel cu zahăr și sâmburi de caise.

Acesta este dedicat oricărui tip de piele. Lista de ingrediente mai conține și ulei de caise și ulei de cătină. Nu are SLS, SLES, parabeni sau coloranți artificiali.

Ingredientele exfoliantului cu zahăr și sâmburi de caise de la Vianek Ingredientele exfoliantului cu zahăr și sâmburi de caise de la Vianek

Utilizarea regulată ar trebui să aibă ca efecte o piele mai moale, mai catifelată și mai fermă.

Este conținut într-o cutie din plastic, foarte practică, care permite utilizarea produsului până la ultimul cristal de zahăr. În urmă cu ceva timp Vianek a crescut cantitatea de produs din cutie, îmi aduc aminte că în cazul exfoliantului cu mure am fost un pic dezamăgită dar acum nu s-a mai întâmplat. L-am folosit timp de aproape 3 luni.

Consistența exfoliantului Consistența exfoliantului

Exfoliantul are culoarea galbenă, miros delicat de prăjitură cu vanilie și consistență solidă, topindu-se în momentul contactului cu corpul. Dacă ne uităm cu atenție, putem observa cristalele de zahăr și micile bucăți de sâmburi de caise.

Utilizarea lui este o adevărată plăcere. Cristalele și sâmburii au mărimea perfectă, masajul este plăcut și exfolierea foarte bună. După folosință, pielea este moale și catifelată și deloc iritată. Nu lasă vreo peliculă uleioasă și nici nu usucă pielea. O pregătește pentru aplicarea unei loțiuni sau a untului de corp.

Plusuri:

 • exfoliază bine
 • nu irită și nici nu usucă pielea
 • lasă pielea moale și catifelată
 • ingredientele
 • miros

Nu i-am putut găsi vreun minus, mai mult de atât, chiar am folosit două cutii până acum. Dacă ești interesată, poți cumpăra exfoliantul de aici.

Până acum sunt 2 comentarii. Poate comentezi și tu?

 1. Cris

  Nu am auzit despre Vianek pana acum. Eu imi fac exfoliant singura acasa cu zahar si ulei de f.saorelui. Problema este ca cristalele de zahar se topesc foarte repede. Poate incerc exfolinatul recomandat de tine.

 2. weronika

  Și eu am experimentat cu exfoliant handmade și-am avut aceleași probleme. De aia am și preferat să folosesc produse cumpărate, în cazul exfoliantului de la Vianek nimic nu se topește în cutie.

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x