Meniu sus

Gel antibacterian de la Ziaja Med - un cosmetic foarte fain pentru curățarea tenului acneic și sensibil

Publicat în data de: | 2 comentarii

Tenul meu mixt și sensibil, cu obraji uscați și zona T grasă, din când în când are nevoie de o curățare mai profundă. Până acum am folosit gelul Cleanance de la Avene dar, când nu l-am mai găsit la reduceri, am început să caut o alternativă mai ieftină. Așa am dat peste gelul antibacterian pentru ten acneic de la Ziaja Med.

Gel pentru curățarea tenului acneic și sensibil de la Ziaja Med Gel pentru curățarea tenului acneic și sensibil de la Ziaja Med

Cum am menționat și-n alte articole, Ziaja Med este o linie de dermocosmetice produsă de Ziaja. Acest gel provine din seria pentru ten acneic și cu probleme cu secreție excesivă de sebum.

Producătorul ne promite o curățare foarte bună și o eliminare a sebumului fără a usca pielea. Ingredientele conțin extract din lemn dulce, vitamina B5, zinc și alantoină. Nu conține SLS/SLES și parfum.

Ingredientele Ingredientele

Gelul este închis într-o sticlă din plastic cu pompă. Aceasta a funcționat fără probleme pe toată perioada utilizării acestuia. Cosmeticul este transparent și cu o consistență puțin apoasă. Nu miroase și nici nu face spumă.

Nu a fost prima experiență cu un produs care nu face spumă dar, trebuie să recunosc că după prima utilizare a acestui gel, am avut impresia că tenul nu e bine curățat. Asta s-a dovedit a fi doar o impresie, gelul curăță foarte bine. După folosire, tenul a rămas mai luminos, mai curat iar porii au fost închiși. Ce este important, pielea nu a rămas uscată ci moale și catifelată.

Gelul m-a surprins și din alte puncte de vedere, prevenind apariția coșurilor. Pe perioada utilizării acestuia, fruntea mea a fost fără probleme. Sunt sigură că se datorează acestui gel pentru că după ce l-am terminat mi-au apărut niște coșuri mici.

Plusuri:

 • curăță bine tenul
 • delicat cu pielea
 • previne apariția acneei
 • nu miroase
 • cutie cu pompă

Nu i-am găsit vreun minus. Pentru persoanele interesate, gelul poate fi găsit aici.

Până acum sunt 2 comentarii. Poate comentezi și tu?

 1. Ioana Ciont

  Eu folosesc gelul de la Balea Med, este din categoria "ieftin și bun". L-aș mai schimba, că m-am plictisit un pic de el, așa că iau în considerare propunerea ta :) am același tip de ten ca și tine, deci probabil că mi s-ar potrivi.

 2. weronika

  Trebuie să mă uit și eu la gelul de la Balea Med dacă zici că și ție îți place :)

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x