Meniu sus

Păreri despre exfoliantul pentru corp Orange Vegan Friendly de la Bielenda

Publicat în data de: | 0 comentarii

După experiența foarte bună cu exfoliantul cu miros de pepene verde de la Bielenda, nu se putea să nu încerc un alt produs din aceeași gamă, Vegan Friendly. Alegerea de această dată a fost cel cu miros de portocală.

Cred că puteți ghici că și de această dată am fost mulțumită dar, dacă ar trebui să aleg între acesta și cel cu miros de pepene verde, l-aș alege pe cel din urmă. De ce? Mai jos puteți afla.

Exfoliant pentru corp Orange Vegan Friendly Bielenda Exfoliant pentru corp Orange Vegan Friendly Bielenda

Exfoliantul cu portocale din linia Vegan Friendly e bazat pe cristale de zahăr și coji măcinate din nucă de cocos. În afară de ele, mai găsim și ulei de portocale și extract din fructe de acerola. Ce e important pentru mine, nu conține biluțe exfoliante din plastic.

Producătorul ne promite că acesta exfoliază bine dar delicat pielea, o lasă moale, catifelată și fermă.

Lista de ingrediente Lista de ingrediente

Exfoliantul este conținut într-un tub din plastic. Pentru că are o consistență ceva mai apoasă decât în cazul versiunii cu pepene verde, nu am avut probleme cu folosirea tubului. Are culoarea portocalie și miros frumos de portocale amestecat cu ceva dulce (vanilie și ?). Sigur nu e un miros pur de portocală, e ceva ce îmi aduce aminte de Crăciun.

În afară de cristale de zahăr, putem observa și bucățele din coajă de nucă de cocos. Ele au o mărime bună, nu se topesc repede, au putere dar nu atât de mare ca-n cazul versiunii cu pepene verde. Din acest motiv exfoliantul se consumă și mai repede.

Consistența cu cristale de zahăr și coajă din nucă de cocos Consistența cu cristale de zahăr și coajă din nucă de cocos

Așa cum a promis producătorul, după utilizare pielea a fost foarte moale, catifelată și fermă. Elimină bine și delicat epiderma uscată.

O informație importantă pentru persoanele cărora nu le place pelicula uleioasă lăsată de anumite exfoliante e că acesta nu lasă nimic pe corp. Pielea nu e uleioasă dar nici uscată, eu nu simt nevoia să folosesc vreo loțiune după acesta.

Exfoliantul nu irită pielea chiar și atunci când e folosit în zone mai delicate precum burta, decolteu sau brațe.

Plusuri:

  • exfoliază foarte bine
  • lasă pielea moale, catifelată și fermă
  • miroase super
  • nu conține bucățele de plastic
  • nu conține ingrediente de origine animală
  • delicat cu corpul
Minusuri:
  • ar fi minunat dacă ar avea mai multe cristale de zahăr
Am în plan să încerc și untul din gama Vegan Friendly tot cu miros de portocale. Sunt curioasă dacă miroase la fel de bine ca exfoliantul.

Pentru persoanele interesate, puteți afla aici prețul și disponibilitatea acestuia.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x