Meniu sus

Trebuia să fie atât de bine dar nu a ieșit. Opinia mea despre serul împotriva căderii părului de la Apimond

Publicat în data de: | 2 comentarii

Nici anul acesta nu am scăpat de căderea sezonieră a părului. În aprilie am observat că părul meu în loc să stea pe cap se plimbă pe covor, mobilă și haine. Știu că teoretic căderea de primăvară trece singură (după câteva săptămâni) dar pentru că nu-mi place să las lucrurile pe cont propriu m-am hotărât să folosesc ceva care să-mi ajute părul să stea pe cap nu pe haine.

Cum tonicul meu preferat împotriva părului de la Vianek nu era disponibil, am ales dintr-un magazin naturist serul împotriva căderii părului de la Apimond. Când am văzut lista de ingrediente știam că trebuie să-l încerc.

Ser împotriva căderii părului de la Apimond Ser împotriva căderii părului de la Apimond

Într-o sticluță de culoare închisă cu un foarte bun atomizor găsim un amestec de oțet de mere, extract de placenta, lăptișor de matcă, extract de salvie, extract de urzică, proteină de soia, zinc, arginină, vitamine A, E, F, D și din grupa B (B1, B2, B3, B5, B6, biotină, B12). Multe din ingrediente sunt certificate bio. Trebuie să zic că e foarte dificil să găsești un alt produs pentru păr care să conțină atâtea bunătăți.Și, în plus, producătorul promite stoparea căderii părului, hidratarea și hrănirea, și redă strălucirea părului.

Modul de utilizare e foarte simplu, trebuie să-l aplicăm la rădăcina părului, după spălare, de 2-3 ori pe săptămână. E important să facem și un masaj delicat după aplicare.

Ingredientele serului Ingredientele serului

În primele trei săptămâni l-am folosit așa cum e recomandat de producător. Pentru un moment, miroseam un pic a oțet, dar această aromă dispare repede. Serul nu e vizibil pe păr, nu-l face să arate uleios sau fără prospețime. Ce e important, nici nu irită scalpul și nici nu-mi provoacă inflamații. Din păcate, nici nu m-a ajutat în lupta cu căderea părului.

După trei săptămâni de utilizare regulată, nu am observat vreun efect. Pot să zic că problema s-a agravat. Sub duș, în loc de 40 de fire de păr pierderam 60-70. Atunci m-am decis să-l folosesc în fiecare seară dar fără rezultate vizibile. Am avut impresia că aplic pe scalp apă pură.

Sticluța mi-a fost de ajuns pentru două luni și jumătate de utilizare. În acest timp nu am observat mai puțin păr sub duș și nici vreun fir nou pe scalp. Nu pot înțelege de ce. Am avut în trecut produse bazate numai pe ingrediente naturale (Vianek) care au făcut minuni pe scalp. Poate că în acest caz lipsește un promotor precum alcoolul sau propilen glicol sau concentrația de substanțe active e destul de mică. Habar nu am dar cu siguranță nu îl voi mai cumpăra.

Plusuri:

 • sticla cu atomizor
 • ingredientele
 • nu irită scalpul
 • nu îngrașă părul

Minusuri:

 • nu ajută la stoparea căderii părului

Puteți găsi acest ser în magazine naturiste, sticla de 100 ml costă în jur de 30 de lei.

Până acum sunt 2 comentarii. Poate comentezi și tu?

 1. Adrian

  De unde se poate achiziționa produsul Vianek?

 2. Weronika

  Îl poți cumpăra de aici.

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x