Meniu sus

Bielenda SlimCellu Corrector și Balea BodyFit versus celulită. Cine a câștigat?

Publicat în data de: | 0 comentarii

Vara, pe lângă loțiunile hidratante, folosesc în mod regulat și produse împotriva celulitei. Desigur, nu mă aștept ca acestea să elimine acest aspect neplăcut al coapselor mele dar, de-a lungul timpului, am observat că mulțumită acestora pielea devine mai fermă și elastică iar celulita nu mai e atât de vizibilă. Exact acest efect mi-am dorit și de la Bielenda SlimCellu corrector și Balea BodyFit.

Balea BodyFit și Bielenda SlimCellu corrector Balea BodyFit și Bielenda SlimCellu corrector

Loțiunea SlimCellu corrector de la Bielenda nu îmi este necunoscută, am folosit-o deja vara trecută. Producătorul specifică faptul că acestea funcționează ca tratament de carboxyterapie, ce îmbunătățește microcirculația și aduce profund în piele ingrediente active precum chlorella, extract din Garcina Cambodia și Kigelia Africana și ceramidă. Mulțumită acestora pielea devină fermă, elastică și dispare celulita și celulita apoasă.

Ingredientele Bielenda SlimCellu corrector Ingredientele Bielenda SlimCellu corrector

La rândul său loțiunea BodyFit de la Balea conține extract din alge și cafeină, împreună cu uleiul de shea și cel de floarea soarelui fac ca pielea să devină moale, hidratată și fermă. Ce e important, producătorul nu specifică nimic de dispariția celulitei.

Ingredientele Balea BodyFit Ingredientele Balea BodyFit

Loțiunea de la Bielenda are culoare albă, consistența ușoară și miros proaspăt și intens de citrice cu flori. Mirosul persistă și în timp poate deveni iritant. Este absorbit foarte rapid și nu lasă vreo peliculă pe piele. Ce e interesant și foarte plăcut, mai ales vara, oferă senzația de răcorire.

La prima vedere loțiunea de la Balea e similară cu cea de la Bielenda, tot cu culoare albă, consistență ușoară și miros intens de odorizant pentru baie. Dacă mirosul de la Bielenda a fost obositor, acesta chiar poate provoca dureri de cap. Din păcate, despre această loțiune trebuie să uităm în zilele călduroase, nu este absorbită complet și provoacă transpirație.

Consistența produselor Consistența produselor

La mine celulita este prezentă cel mai mult pe coapse. Ca să fie și mai bine, înainte de perioadă, pe picioare apare și celulita apoasă. Exact pe picioare plus burtă, fund și brațe am folosit regular cele două loțiuni. Pot să zic că ambele au avut efecte bune, pielea a devenit mai moale, fermă și catifelată. Bielenda hidratează pielea bine, nu am avut nevoie să folosesc altceva. Balea nu hidratează la fel de bine, dar pe perioada primăverii, pentru o piele normală, va fi de ajuns.

Bineînțeles că celulita mea nu a dispărut după utilizarea lor, dar măcar nu a mai fost vizibilă. Ce m-a surprins a fost că Balea m-a ajutat mult cu celulita apoasă ce apare înainte de perioadă. În această perioadă dificilă,  pielea a fost foarte fermă iar celulita cauzată de reținerea apei nu a fost problematică.

Cu siguranță vara viitoare voi reveni la loțiunea de la Bielenda pentru că utilizarea a fost plăcută și m-a atras efectul de răcorire. Nici celei de la Balea nu zic nu, mai ales că sticla e mai mare și ajunge pentru o perioadă mai lungă.

Puteți găsi produsele Bielenda din seria SlimCellu aici iar pe cele Balea în drogheriile dM.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x