Meniu sus

Ieftin și bun. Păreri despre serul intensiv cu brusture împotriva căderii părului și cu activator de creștere Elfa Pharm

Publicat în data de: | 1 comentarii

Toamna nu este un anotimp prea bun pentru păr. E prea puțin soare, și legat de asta, nivelul de estrogen scade și cu el și părul. Anul aceasta am vrut să evit aceste probleme și, deja din iunie, am început utilizarea de diverse produse care să mă ajute. Unul dintre ele a fost și serul intensiv cu brusture împotriva căderii părului și cu activator de creștere de la Elfa Pharm.

Serul de la Elfa Pharm Serul de la Elfa Pharm

Sincer, cutia cu ser de pe raft nu arăta prea atrăgător, un pic cam ieftin, ca dintr-o reclama teleshopping. E păcat pentru că lista de ingrediente e bună iar serul funcționează cum trebuie.

Serul e bazat pe extract uleios din brusture care întărește părul și stimulează creșterea acestuia. Printre ingrediente mai găsim și extract din urzică, extract din lupin, ulei de avocado, extract din lucernă, vitamina B3, extract din violet Wuteng, extract din coada calului, extract din ghimpe pădureț, extract din trifoi luncă, extract din fructe de palmier pitic, extract de rozmarin, proteine hidrolizate de keratină și soia.

Ingredientele serului Ingredientele serului

Așa cum e specificat de producător, toată această compoziție are proprietăți antiinflamatoare, stimulează foliculii, calmează scalpul, previne mătreața și reduce senzația de mâncărime. Eu pot să adaug că, mulțumită prezenței extractului din fructe de palmier pitic, de acest serum ar trebui să fie interesate mai ales persoanele care suferă de alopecia androgenică. Palmierul pitic e considerat unul din cei mai puternici antiandrogeni naturali.

Serul este închis într-o sticlă din plastic, atomizorul funcționează bine, se poate folosi produsul până la ultima picătură. Are un miros puternic de ierburi care nu persistă.

Producătorul recomandă utilizarea serului pe scalp umed sau uscat de trei patru ori pe săptămână. Produsul nu se clătește.

În cazul meu, aplicat pe scalp umed, părul avea un aspect uleios și lipsit de prospețime. Am schimbat modul de utilizare, l-am folosit de câteva ori pe scalpul uscat, înainte de spălarea părului. După aplicare, am masat pentru o perioadă scurtă scalpul.

L-am folosit în mod regulat timp de mai bine de două luni. În această perioadă, am început să găsesc mai puțin păr căzut sub duș și ca bonus au apărut fire noi de păr care acum au între 1.5 - 2 cm. Din păcate nu am măsurat dacă stimulează în general creșterea părului. Sunt de acord cu producătorul că acesta calmează un pic scalpul și ajută în cazul mâncărimii. Nu irită și nici nu usucă. Cu siguranță e prea slab pentru probleme mai grave cu mătreața.

Plusuri:

  • ajută împotriva căderii părului
  • stimulează creșterea firului de păr
  • calmează scalpul
  • preț bun

Minusuri:

  • poate influența prospețimea părului

Pentru persoanele interesate, puteți verifica aici prețul și disponibilitatea acestuia.

Până acum sunt 1 comentarii. Poate comentezi și tu?

  1. Anonim

    Foarte bune produsele. Am comandat si nu mai cade părul. Recomand cu drag si preț fff bun. Toate produsele suny din plsnte.

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x