Meniu sus

Adopta un urs

Publicat în data de: | 1 comentarii

WWF Polonia si supermarketul Biedronka au pregatit o actiune speciala pentru a pune in lumina problema speciilor de animale aflate in pericol. Din supermarket se pot cumpara diverse animalute, o parte din suma incasata fiind redirectionata in scopul protectiei animalelor.

Animalutele disponibile Animalutele disponibile

Printre diverse animalute se pot gasi lupul, ursul brun, crocodilul, ursul panda, testoasa, foca, porcul de mare, pisica salbatica si tigrul. Toate arata foarte realistic.

M-am decis sa cumpar si eu unul. Mi-au placut foarte mult tigrul si ursul panda dar m-am decis la un animal prezent atat in Polonia cat si in Romania.

La inceput m-am gandit sa cumpar un lup dar mi s-a parut un pic hilar asa ca m-am decis sa cumpar ursul. Arata ca un urs adevarat, proportiile sunt perfecte iar blana arata ca cea adevarata.

Impreuna cu sotul meu l-am botezat Brutek.

Ursuletul meu Brutek Ursuletul meu Brutek

Cea mai mare populatie de ursi din Europa se afla in Romania. In Polonia se pot intalni in partea de sud a tarii, in muntii Tatra (parte a Carpatilor). Din pacate din cauza oamenilor ursii nu au o viata usoara.

Daca va doriti sa ajutati puteti adopta un urs prin intermediul WWF Romania. Puteti alege o suma pe care sa o trimiteti in fiecare luna fundatiei. Cand suma donata va depasi 90 de lei veti primi o jucarie urs si un certificat personalizat de prieten al naturii. Mai multe informatii puteti gasi pe http://urs.wwf.ro/

Din partea ursilor va multumesc! Eu si Brutek va urez o zi placuta!

Până acum sunt 1 comentarii. Poate comentezi și tu?

  1. Amy

    Dita o sa fie incantat sa se joace cu Brutek :D

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x