Meniu sus

Gelul Puterea Ursului de la Krauter

Publicat în data de: | 2 comentarii

Daca vreunul dintre voi ma va cauta in valiza atunci cand imi vizitez familia in Polonia va gasi o multime de cutii de Puterea Ursului de la Krauter. Rudele mele nu isi pot imagina a folosi altceva decat “gelul din Romania” pentru problemele lor musculare :)

Brutek si Puterea Ursului Brutek si Puterea Ursului

Am incercat si alte produse similare de la alte companii dar numai acesta mi-a fost de folos atunci cand am avut probleme musculare. Sa vedem ce spune producatorul despre acesta (sursa):

Puterea Ursului de la Krauter se recomanda pentru ameliorarea afectiunilor reumatice, durerilor musculare si ale articulatiilor. Combinatia speciala de menta, eucalipt, ginseng si vita-de-vie provenite din medii controlate biologic confera efecte multiple cum ar fi atenuarea durerilor musculare, calmarea si reducerea inflamatiilor, stimularea circulatiei. Menta este o planta bine cunoscuta pentru proprietatile sale curative, dar si pentru aroma tonifianta. Potasiul, calciul si vitamina B ce intra in compozitia ei determina cresterea tonusului muscular si a imunitatii organismului.

Puterea Ursului Puterea Ursului

Gelul are culoarea rosie si o consistenta delicata. Pentru aplicare e nevoie de o cantitate foarte mica pentru a acoperi o suprafata destul de mare. Este absorbit de piele foarte repede.

La cateva minute dupa aplicare isi va face aparitia senzatia placuta de incalzire ceea ce ajuta la reducerea durerii. Trebuie sa aveti grija sa nu puneti o cantitate prea mare de gel deoarece senzatia de incalzire se va transforma in una de ardere.

Dupa folosire e important sa va spalati foarte bine pe maini pentru a nu cumva atinge din greseala ochii.

Gelul are un miros puternic si imi aduce aminte de diverse ierburi.

Familia mea il foloseste pentru diverse tipuri de dureri, nu numai pentru cele legate de reumatism, ca de exemplu dureri musculare, inflamatii ale muschilor sau dureri aparute dupa diverse exercitii fizice.

Nici unul dintre persoanele care au folosit acest gel nu a avut vreo problema de alergie.

Gelul este disponibil in majoritatea farmaciilor si drogheriilor. Pretul nu este foarte ridicat, o cutie de 250 ml costa in jur de 25 de lei iar cutia de 500 ml in jur de 45 de lei.

Până acum sunt 2 comentarii. Poate comentezi și tu?

  1. Amy

    Brutek e cel mai frumos urs <3

  2. Anonim

    Foarte buna si eficace . O recomand cu incredere chear si femeilor insarcinate

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x