Meniu sus

La revedere

Publicat în data de: | 0 comentarii

Astazi a venit momentul sa imi iau la revedere de la alte cosmetice. Pentru moment, planul meu de a utiliza fiecare produs cumparat pana la capat decurge perfect, am mai terminat inca patru.

Cu mare durere a trebuit sa arunc cutiile goale de extract din mesteacan de la Sylveco si ulei de in de la Parapharm.

Extract din mesteacan, ulei de in, ulei de eucalipt Extract din mesteacan, ulei de in, ulei de eucalipt

Am cumparat extractul din mesteacan Betuleco in Polonia. Este unul dintre produsele care fac exact ceea ce producatorul promite, pe mine m-a ajutat in lupta impotriva foliculitei si a problemelor din gat. Din pacate nu e disponibil in Romania dar chiar si daca as fi in Polonia probabil nu l-as mai cumpara, motivul fiind pretul ridicat (80 de lei pentru 110 ml).

Uleiul de in este unul dintre cele mai bune uleiuri fiind o sursa importanta de Omega 3. Ajuta la intarirea sistemului imunitar. Are un gust acceptabil. Din pacate sticla a fost destul de mica si am terminat-o foarte repede. Din cauza pretului ridicat nici pe acest produs nu il voi mai cumpara (14 lei pentru 100ml). Probabil il voi mai folosi doar daca voi gasi acest ulei la un pret mai mic in Polonia .

Am folosit uleiul de eucalipt indeosebi pentru aroma terapie. Am incercat o singura data sa il folosesc pe scalp, rezultatele nefiind cele asteptate. Fiindca mirosul de eucalipt este unul dintre mirosurile mele favorite cu siguranta il voi mai cumpara. Pretul este in jur de 6 lei 10 ml.

Armani Code pentru barbati Armani Code pentru barbati

Si sotul meu a terminat ceva, o sticla de Armani Code :) E greu de scris ceva obiectiv despre parfumuri, pot spune doar ca mirosul persista o perioada indelungata. Pretul este de 160 de lei pentru 30 ml.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x