Meniu sus

Ceaiul de la Stefania Korzawska

Publicat în data de: | 0 comentarii

Iti place sa bei ceai? Mie da. Acasa am o colectie de diverse ceaiuri, unul dintre favoritele mele fiind ceaiul Earl Grey de la Dilmah - prima data am baut din acest ceai in avion in drumul de la Varsovia spre Bucuresti. A fost dragoste la prima inghititura.

Cand am avut probleme cu acneea si pielea uleioasa un loc special in bucataria mea l-au avut ceaiurile din ierburi, in special ceaiul de urzica si cel de coada calului.

Sincera sa fiu nu am observat nici un efect asupra pielii atunci cand am folosit aceste ceaiuri dar mi-a placut foarte mult gustul lor.

Ceaiul de ierburi Stefania Korzawska Ceaiul de ierburi Stefania Korzawska

Asa ca atunci cand am vazut pe internet ceaiul de la Stefania Korzawska in care ingredientul principal este urzica mi-am zis ca trebuie sa il incerc.

Acest ceai este o combinatie (in proportii speciale) de: urzica, coada soricelului, plantago lanceolata, papadie si galbenele. Aceasta combinatie speciala este benefica distrugerii bacteriilor, virusurilor si a inflamatiilor din organism.

Ceaiul de ierburi Stefania Korzawska Ceaiul de ierburi Stefania Korzawska

Ceaiul este ambalat intr-o cutie in interiorul careia sa afla o punga din hartie care contine acest ceai. Este certificat EcoBic si garantat PTRE, ceea ce inseamna ca este compus din plante crescute si certificate biologic, uscate si impachetate in mod manual.

Servesc acest ceai de obicei seara cand vreau sa ma relaxez dupa o zi stresanta (1 lingurita/cana iar apa 100 de grade celsius). Trebuie sa recunosc ca este unul dintre cele mai bune ceaiuri din ierburi pe care l-am gustat pana acum. Are un gust delicat, se pot simti note usor dulci, din acest motiv nici nu adaug miere sau zahar. Nu devine amar nici daca uitati ierburile in cana pentru o perioada mai indelungata.

Are vreun efect? Este dificil de spus deoarece il servesc doar de cateva zile. In interior inca mai cred in puterea ierburilor, asa ca sper ca acesta sa ma ajute in lupta mea cu foliculita. Despre rezultate voi scrie peste cateva saptamani.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x