Meniu sus

Foliculita scalpului - actualizare Ianuarie 2015 (argila, zinc + vitamina A, Kallos)

Publicat în data de: | 0 comentarii

Mai jos actualizarea lunara despre situatia scalpului meu.

Pot spune ca luna ianuarie a fost luna argilei. Numarul mare de inflamatii aparute m-a determinat sa revin la solutiile care in trecut s-au dovedit eficiente. Pana acum cea mai buna solutie a fost argila de la Aslavital. Am cumparat o caldare mare si am utilizat-o in modul sugerat de producator pentru problemele cu acneea.

In articolul ziua scalupui cu foliculita 5 puteti citi despre rezultate. La finalul articolului am mentionat ca voi folosi argila pentru inca doua saptamani pentru a vedea efectele. Din pacate in cele doua saptamani nu s-a intamplat nimic spectaculos, au aparut inflamatii in partea laterala si frontala a capului. Dupa aproape trei saptamani m-am oprit in a mai folosi argila deoarece rezultatele nu mai erau cele asteptate si in acelasi timp tot procesul de preparare si utilizare imi lua destul de mult timp. Asta nu inseamna ca nu voi mai folosi in viitor argila. Inca mai cred ca argila este benefica scalpului cu foliculita, insa nu in asa mare masura incat sa duca la disparitia problemelor.

In ianuarie am mai inceput si cura cu vitamina A si zinc. Aceasta va continua si pe perioada lunii februarie iar in luna martie voi impartasi cu voi efectele.

De trei luni consum si ceai de urzica in mod regular si iau suplimentul B-complex de la Walmark. Nu am observat vreun efect asupra scalpului in schimb unghiile au devenit tari ca o piatra.

Hitul lunii ianuarie este masca de par cu afine de la Kallos.Parul meu a devenit mai matasos si stralucitor. In timpul spalarii am pierdut aceeasi cantitate de par ca in decembrie.

In general luna ianuarie nu a adus nimic nou, inca mai trebuie sa ma lupt cu inflamatiile, problema e ca deja am incercat destul de multe solutii iar ideile mele sunt pe terminate.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x