Meniu sus

Invisibobble - solutia perfecta pentru parul tau

Publicat în data de: | 2 comentarii

Odata cu inceperea caderii parului m-am decis sa lupt pentru fiecare fir de par. Mi-am schimbat dieta, am schimbat cosmeticele, etc, dar tot gaseam par in fiecare camera din casa. Cred ca lucrul care ma enerva cel mai mult era faptul ca vedeam parul pe elasticul folosit pentru par.

Cele mai multe cadeau pentru ca le luam odata cu elasticul pentru par. Pot intelege (sau incerca lucrul acesta) ca firele de par cadeau din cauza problemelor mele de sanatate dar nu puteam accepta faptul ca in fiecare seara eu contribuiam la aceasta atunci cand imi scoteam elasticul de par.

Elastic pentru par Invisibobble Elastic pentru par Invisibobble

Am cautat si m-am documentat pe alte bloguri despre cosmetice si intr-un final am descoperit Invisibobble. Ca sa fiu cinstita nici nu stiu daca aceasta chestie o pot denumi elastic pentru ca in realitate arata mai mult a fir de telefon (se pare ca acesta ar fi fost si sursa de inspiratie in aparitia acestui accesoriu).

Pe site-ul producatorului putem citi:

Invisibobble are diverse avantaje: nu lasa urme, nu provoaca dureri capului, tine foarte bine parul, bun pentru toate tipurile de par, se poate folosi si ca o bratara.

Elastic pentru par Invisibobble folosit ca o bratara Elastic pentru par Invisibobble folosit ca o bratara

La inceput m-am decis sa cumpar doua, unul roz si unul transparent. Dupa doua saptamani de utilizare pot spune ca nu m-as mai intoarce la vechile tipuri de elastice pentru par, deoarece: sunt foarte flexibile, nu lasa nici un semn parului, nu provoaca pierderea nici macar a unui fir de par, nu mai am dureri din cauza elasticului care prinde parul foarte puternic, mentine frezura in conditii bune tot timpul zilei, nu a cazut niciodata de unul singur (ceea ce mi s-a intamplat cu alte elastice), este perfect pentru coc, usor de spalat. Si sa nu uit, se gaseste intr-o multitudine de culori atragatoare, am observat ca a aparut o noua serie cu culori pastel pentru vara.

Elastic pentru par Invisibobble Elastic pentru par Invisibobble

Din ceea ce am citit pe piata au aparut si imitatii dupa Invisibobble dar nu iti mentin parul atat de bine si isi pierd formele foarte repede.

Pentru cine este interesat se poate cumpara de aici.

Până acum sunt 2 comentarii. Poate comentezi și tu?

  1. deea

    am vazut ceva similar in h&m. crezi ca e vreo diferenta intre ele? nu stiu daca sa cumpar sau nu.

  2. weronika

    Buna! Si eu am vazut ca in HM se gaseste ceva similar, din cate stiu singura diferenta intre acestea si Invisibobble e faptul ca Invisibobble e mai rezistent si nu isi pierde forma repede.

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x