Meniu sus

Ulei de corp ultranutritiv cu uleiuri pretioase de argan, perilla si abisinian de la Bielenda

Publicat în data de: | 8 comentarii

Dupa ce iarna a trecut pielea mea se prezinta intr-o situatie nu prea buna, arata obosita si intr-unele locuri este foarte uscata. Pentru a o ajuta la regenerare, in fiecare seara dupa spalare folosesc uleiul de corp ultranutritiv de la Bielenda.

Ulei de corp ultranutritiv cu uleiuri pretioase de argan, perilla si abisinian de la Bielenda Ulei de corp ultranutritiv cu uleiuri pretioase de argan, perilla si abisinian de la Bielenda

Produsul provine din ultima gama “Golden Oils”. Intreaga gama a fost impartita, in functie de efectele produselor, in trei categorii: ultrafirming, ultrahidratant si ultranutritiv. Din ultima categorie provine si acest ulei.

Combinatia celor trei uleiuri pretioase, de argan, perilla si abisinian, ar trebui sa hidrateze si sa regenereze pielea.

Uleiul este continut intr-o sticla cu atomizator ceea ce ajuta la folosirea acestuia. In opinia mea atomizatorul ar putea functiona mai bine, avand tendinta de a ramane blocat.

Atomizorul pentru ulei de corp ultranutritiv cu uleiuri pretioase de argan, perilla si abisinian de la Bielenda Atomizorul pentru ulei de corp ultranutritiv cu uleiuri pretioase de argan, perilla si abisinian de la Bielenda

Culoarea uleiului este portocalie, dar nu am observat ca aceasta sa pateze hainele. Mirosul este incredibil, asemanator unui parfum oriental, e pacat ca nu persista.

Dupa cum am mai zis, l-am folosit in fiecare seara dupa spalare, cand pielea era inca putin umeda, in acest fel uleiul se aplica foarte usor si este repede absorbit, nelasand vreo suprafata uleioasa pe piele.

Este eficient, utilizandu-l zi de zi timp de o luna, si inca mai am 13 din sticla.

Pot spune ca pielea mea se prezinta intr-o situatie mult mai buna, fiind mai stralucitoare si mai fina, iar zonele uscate au disparut.

Plusuri:

 • imbunatateste conditia pielii, regenerand-o si facand-o mai matasoasa
 • prezenta uleiul de argan, perilla si abisinian
 • repede absorbita de piele
 • miros placut
 • usor de folosit

Minusuri:

 • atomizatorul ar putea fi imbunatatit
 • pret destul de ridicat

Cu siguranta voi reveni la a utiliza acest produs, pentru moment sunt interesata in a testa si altele din aceeasi gama.

Pretul este de 20 lei / 150 ml. Poate fi cumparat de aici.

Până acum sunt 8 comentarii. Poate comentezi și tu?

 1. Amalia

  Ce bine arata... vreau si eu :D

 2. Amalia

  Se gaseste si in Romania?

 3. weronika

  Este disponibil, mai toate produsele poloneze despre care am scris sunt pe piata din Romania. Cel mai usor cred ca il gasesti online, pretul ar trebui sa fie acelasi ca cel pe care l-am mentionat.

 4. weronika

  Mai sunt si altele de la aceeasi companie, s-ar putea sa te intereseze, mai ales uleiul pentru bronzat ;) Nu stiu insa daca pentru ce perioada rezista bronzul, voi verifica si iti voi spune :)

 5. Amalia

  Da, am gasit deja online. Are acelasi pret :)

 6. Amalia

  Ulei accelerator pentru bronz sau autobronzant?

 7. weronika

  autobronzant, in cateva minute devii maro :)

 8. Amalia

  Ahh...atunci nu stiu daca-i tocmai cea mai buna idee sa-l folosesc! Mi-e teama sa nu se vada neuniform si sa nu-mi murdareasca hainele :D Nu prea sunt adepta cremelor autobronzante, as fi preferat ceva care sa accelereze bronzul :D

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x