Meniu sus

Vizita la doctor - control

Publicat în data de: | 0 comentarii

Dupa cum v-am promis voi impartasi rezultatele ultimei vizite la doctor. Dupa mai multe experimente cu diverse medicamente, la momentul actual stiu ca singura solutie pentru a lupta impotriva foliculitei este antibioticul. Numai utilizand antibiotice am putut observa efecte pozitive pentru scalpul meu.

De data aceasta doctorul a considerat ca inflmatiile sunt destul de mici si putine asa ca a decis sa lupte cu acestea din exterior. Mi-a fost prescrisa iarasi solutia Aknemycin Plus (tretinoin, eritromicina) si inca una Davercin (eritromicina).

Sa fiu sincera nu vad logica in aceasta decizie, pentru mine acestea trateaza doar simptomul dar nu si cauza. Nu mi-a fost prescris nimic care sa previna aparitia de noi inflamatii. Dar pentru a nu ma considera mai desteapta decat doctorul voi face ceea ce mi s-a spus.

Am fost informata ca daca acestea nu vor avea efect mi se vor prescrie antibiotice si de data aceasta cu siguranta pentru o perioada mai mare de o saptamana.

Am fost suprinsa de un lucru. Doctorul meu pare a fi foarte optimist ca totul va fi bine, ar trebui sa il iau drept exemplu deoarece pentru mine optimismul a disparut de mult timp.

P.S. Si la voi se intampla ca inainte de a va duce la vizita medicala va simtiti mai bine? La mine asa s-a intamplat, inainte de vizita situatia inflamatiilor era foarte buna iar in momentul cand am ajuns acasa, am si simtit cum altele noi si-au facut aparitia.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x