Meniu sus

Vizita la doctor - control

Publicat în data de: | 0 comentarii

A venit momentul sa ii fac o vizita inca o data doctorului dermatolog. Inainte de a va impartasi impresiile de dupa vizita, cate ceva despre situatia scalpului meu.

Inflamatiile exista, ceea ce era si normal, cele mai multe in partea din fata, cateva in spate si in laterale. Trebuie sa ma spal pe cap in fiecare zi, in timpul spalarii si a periajului pierd ceva par dar cred ca nu mai mult de 50 pe zi. Din cand in cand am senzatia de mancarime si de durere.

In urma vizitei anterioare mi-au fost prescrise Aknemycin plus si Davercin pentru utilizare externa. De data aceasta mi-au fost prescrise medicamente tot pentru uz extern. In opinia doctorului situatia nu este atat de grava ca in cazul primei vizite. Nu mi-a recomandat antibiotice cu uz intern pentru ca in opinia acesteia in proportie de 99.99% foliculita va reveni.

De data aceasta am intrebat despre alte forme de antibiotice externe, pana acum au fost sub forma lichida fiind destul de greu de utilizat. Asa ca acum mi-a fost prescri Isotrexin, fiind o combinatie de isotretinoin si eritromicina si se prezinta sub forma de gel. L-am folosit deja si pot spune ca mi se pare mult mai usor de aplicat. Vom vedea ce efecte vor fi.

isotrexin isotrexin

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x