Meniu sus

Lotiune Azelac de la SeSderma si Isotrexin - dupa vizita la doctor

Publicat în data de: | 0 comentarii

Au trecut trei saptamani de la ultima vizita la doctorul dermatolog. Doar sa va reamintesc, doctorul mi-a prescris gel Isotrexin, fara nici un antibiotic intern.

Pana acum am folosit Isotrexin in fiecare seara urmand ca a doua zi de dimineata sa imi spal parul. Nu l-am folosit pe perioada zilei deoarece cand devenea uscat arata ca si o matreata. Ca ceva extra, am cumparat lotiunea Azelac de la firma spaniola SeSderma.

Lotiune Azelac de la SeSderma si Isotrexin Lotiune Azelac de la SeSderma si Isotrexin

Produsul este dedicat pielii cu probleme de acnee. Este recomandata pentru problemele aparute in urma barbieritului si a depilarii. Poate fi aplicat pe fata, corp si scalp. Contine 5% acid azelaic si 2% acid salicilic. Acidul azelaic in concentratii de peste 2% are efecte pozitive in eliminarea stafilococului auriu. Lotiunea are consistenta apropiata de apa. Este continuta in sticla cu atomizator si de aceea poate fi folosita cu usurinta.

Combinatia aceasta am folosit-o timp de trei saptamani, numarul de inflamatii fiind redus. Dupa vizita la doctor un numar mai mare aparusera in partea de fata a capului, Isotrexin si Azelac reusind sa le elimine pe toate. Inca au mai ramas ceva inflamatii in partea din spate a capului dar asta pentru ca e dificil de aplicat gelul in aceasta arie.

Scalpul meu nu mai devine uleios foarte repede. De luni mi-au aparut ceva iritatii in partea de fata a capului. Pielea era rosie si se exfolia. In acea zi nu am aplicat Isotrexin, am utilizat doar sampon si emulsie Emolium. De atunci nu am revenit nici la Isotrexin. Motivul este o anghina, fiindu-mi prescrise antibiotice orale acestea au eliminat momentan si inflamatiile de pe scalp.

Cu siguranta voi reveni la aceasta solutie (gel plus lotiune) in viitor cand numarul inflmatiilor va creste. Lotiunea Azelac poate fi cumparata de aici.

Hmmm... Nimeni nu a comentat încă :( Poate spargi tu gheața?

{[user.alias]}
Mulțumesc pentru comentariu! În curând va fi aprobat ;)
{[user.comment]}

{[error]} x